جلسه بررسی فرآیندهای تصویب طرحهای تحقیقاتی در سامانه پژوهشیار برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ جلسه بررسی فرآیندهای تصویب طرحهای تحقیقاتی در سامانه پژوهشیار روز شنبه یازدهم بهمن ماه 1404 با حضور دکتر مجید اسلامی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان این معاونت برگزار گردید.
در این جلسه روندهای موجود در فرآیند تصویب طرحهای تحقیقاتی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت و چالشها، موانع اجرایی و راهکارهای پیشنهادی به منظور بهبود، تسهیل و تسریع فرآیندها در سامانه پژوهشیار مطرح شد و دکتر اسلامی ضمن تأکید بر اهمیت ارتقای کارآمدی سامانههای پژوهشی، بر لزوم هماهنگی بیشتر میان واحدهای اجرایی و بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای سامانه پژوهشیار در راستای حمایت از پژوهشگران تأکید کرد.
همچنین مقرر شد اقدامات لازم جهت اصلاح و بهینهسازی فرآیندهای موجود در دستور کار معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه قرار گیرد و در پایان نیز از کارشناسان معاونت تحقیقات و فناوری با اهدای لوح تقدیر، قدردانی شد.