به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ جلسه بررسی عملکرد شش ماهه اول سال 99 معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه با حضور دکتر پهلوان معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و مدیران واحدهای زیر مجموعه این معاونت، برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر پهلوان معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه با قدردانی از زحمات و تلاش های مدیران و کارشناسان این معاونت در شش ماهه اول سال 99، گفت: بررسی عملکرد دوره ای مدیریت های مختلف نقش بسزایی در افزایش عملکرد ها داشته و با تقویت نقاط قوت و برطرف نمودن نقاط ضعف، در رسیدن به اهداف مورد نظر که همان ارتقاء بهره وری و توسعه دانشگاه می باشد، مهم خواهد بود.

در ادامه هر یک از مدیران به تشریح عملکرد و برنامه های انجام شده و آتی خود پرداخته و در پایان تصمیماتی در جهت بهبود کیفیت برنامه ها اتخاذ گردید.