تغذیه در ماه مبارک رمضان و پیش گیری از بیماری کووید-19

تغذیه در ماه مبارک رمضان و پیش گیری از بیماری کووید-19

 تغذیه در ماه مبارک رمضان و پیش گیری از بیماری کووید-19

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ محتوای آموزشی "تغذیه در ماه مبارک رمضان و پیش گیری از بیماری کووید-19" تهیه شده توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیوست خبر می باشد.

  • کد خبر : 31472
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *