برگزاری کارگاه مجازی مدیریت موثر کلاس (اصول مدیریتی)

اطلاعیه:

برگزاری کارگاه مجازی مدیریت موثر کلاس (اصول مدیریتی)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ با توجه به اهمیت و الزام گذراندن دوره های توانمندسازی اعضای هیئت علمی جهت ارتقاء ، سلسه کارگاههای توانمندسازی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان  توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، بصورت مجازی از طریق لینک  https://eduvc1.semums.ac.ir/education برگزار می گردد

متقاضیان می توانند جهت ثبت نام در کارگاه  مدیریت موثر کلاس (اصول مدیریتی) و تکمیل فرم های مربوطه به سایت معاونت آموزشی دانشگاه  مراجعه فرمایند.  ( جهت ثبت نام کلیک نمایید )

زمان برگزاری کارگاه : چهارشنبه بیست و چهارم شهریور ماه 1400 از ساعت 9 الی 11

مدرس : سرکار خانم  فریده ایزدی ثابت

لازم به ذکر است کارگاه مذکور جزء کارگاههای الزامی اعضای هیات علمی جهت ارتقاء به مرحله دانشیاری می باشد . در ضمن  گواهی صرفا جهت افرادی که در کارگاه ثبت نام ، شرکت و  فرم ارزشیابی را تکمیل نموده باشند، صادر خواهد شد.