برگزاری کارگاه احیای قلبی­ ریوی (CPR) پایه و پیشرفته در دانشکده پرستاري و مامایی ویژه دانشجویان

برگزاری کارگاه احیای قلبی­ ریوی (CPR) پایه و پیشرفته در دانشکده پرستاري و مامایی ویژه دانشجویان

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، با هدف آموزش الزامات احیای قلبی­ریوی (CPR) برای آمادگی دانشجویان پرستاری ترم آخر برای امتحانات فینال و ورود به عرصه خدمات بالینی؛ کارگاه یک روزه احیاء قلبی­ریوی (CPRپایه و پیشرفته با تدریس دکتر محمدرضا عسگری و دکتر محسن سلیمانی در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

شرکت­کنندگان در این کارگاه آموزشی یک روزه، با مباحث مقدماتی، مهارت­های پایه احیای قلبی­ریوی (BCLS)، مهارت­های پیشرفته احیای قلبی­ریوی (ACLS) و پروتکل مربوطه، مدیریت راه هوایی، الکتروشوک، و دارودرمانی آشنا شدند.

بخشی از این کارگاه نیز همراه با آموزش عملی احیاء قلبی­ریوی بود که دانشجویان به صورت عملی بر روی مانکن­های مربوطه تمرین کردند.

 همچنین نحوه کار با دستگاه الکتروشوک و شرایط و الزامات استفاده از این دستگاه، از دیگر سرفصل­های آموزشی مهم این کارگاه بود.

گفتنی است: کارگاه CPR با استقبال چشمگیر دانشجویان دوره 32 کارشناسی پرستاری که گروه هدف کارگاه بودند، مواجه گردید.

  • کد خبر : 22075
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی