برگزاری همایش آموزشی ویژه بیماران مبتلا به دیابت با موضوع خود پایشی قند خون.

برگزاری همایش آموزشی ویژه بیماران مبتلا به دیابت با موضوع خود پایشی قند خون.

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

در ادامه برنامه های آموزش همگانی بیماران و به همت کلینیک دیابت و واحد آموزش بیماران مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان، سومین همایش آموزشی ویژه بیماران مبتلا به دیابت در سال جاری و با موضوع خودپایشی قند خون برگزار گردید.

دکتر سمنانی پزشک مسئول کلینیک دیابت مرکز کوثر با اعلام این خبر گفت: در این برنامه آموزشی که در تالار دانش مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر سمنان و با سخنرانی خجسته فر کارشناس پرستاری مرکز برگزار گردید، شرکت کنندگان با نحوه انجام خود پایشی قند خون و کار با دستگاه کنترل قند خون (گلوکومتر) بصورت تئوری و عملی آشنا شدند.

وی افزود: در این برنامه که با استقبال زیاد شرکت کنندگان برگزار گردید بیش از 65 نفر از شهروندان شرکت داشتند.

لازم به ذکر است: بیش از 1300 نفر از بیماران و شهروندان دیابتی در کلینیک دیابت مرکز کوثر دارای پرونده سلامت بوده و از خدمات این کلینیک شامل ویزیت، مشاوره و آموزش های رایگان بهره مند می شوند.

 

 

 

  • کد خبر : 14404
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی