برگزاری دومین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی سمنان در سال 1393

برگزاری دومین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی سمنان در سال 1393

در دومین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه، پیش‌نویس برنامه‌های حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم و کاهش میزان پرداختی بیماران بستری در بیمارستان‌های تحت پوشش وزارت بهداشت“ بررسی شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان

امروز جمعه 29 فروردین 1393 در دومین جلسه هیئت­رئیسه دانشگاه علوم پزشکی سمنان در سال 1393 که به صورت ویدئو کنفرانس در سالن همایش دانشگاه برگزار می­شد، پیش‌نویس برنامه­های حمایت از ماندگاری پزشکان در مناطق محروم و کاهش میزان پرداختی بیماران بستری در بیمارستان‌های­ تحت پوشش وزارت بهداشت بررسی شد.

در این جلسه اعضاء هیئت­رئیسه نتایج بررسی برنامه­های فوق را، از طریق امکانات اینترنتی به بحث و گفتگو پرداختند.

دکتر شادنوش در پایان جلسه ضمن تشکر از اعضاء هیئت رئیسه و مدیریت و کارکنان بخش آمار و فن‌آوری دانشگاه در خصوص برقراری ارتباط اینترنتی و برگزاری این نشست از طریق اینترنت و با توجه به سیاست دانشگاه در کاهش هزینه­های غیرضرور و کاهش تردد بین شهرستان‌های تابعه، از اعضاء هیئت­رئیسه خواستند در حد امکان نشست‌های مشورتی را با استفاده از این فن‌آوری انجام دهند.

لازم به ذکر است بر اساس برنامه تنظیمی توسط وزارت بهداشت، دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان به اتفاق معاونین درمان، توسعه مدیریت و منابع و غذا و دارو در روزهای شنبه و یک­شنبه آتی در نشستی که با حضور مقامات وزارتی و شرکت­کنندگان سایر دانشگاه­های کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می­شود، شرکت خواهند کرد و نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص برنامه­های فوق با سایر شرکت­کنندگان به بحث و تبادل نظر خواهند گذاشت.

با توجه به اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه­ها در سال 1393 و به دنبال اجرای برنامه­های فوق، 10 درصد از هزینه­های درمان مراجعه­کنندگان به بیمارستان­های دولتی کاهش می­یابد.

  • کد خبر : 831
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی