برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ امروز 14 شهریور ماه 98 جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، مهندس آشناگر استاندار سمنان، دکتر همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، دکتر کاتب نماینده مردم شهرستان های گرمسار،آرادان و ایوانکی در مجلس شورای اسلامی، دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت، دکتر جهانپور مدیر مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و جمعی از مقامات کشوری، استانی، شهرستانی و دانشگاهی در سالن امام جواد(ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدا تر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن خیرمقدم مجدد به دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیئت همراه، به ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه پرداخت.

دکتر دانائی در راستای بین المللی سازی دانشگاه و جذب دانشجویان خارجی از کشورهای مختلفگفت: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تصویب  دو رشته DBS  و MBBS  جزء سه دانشگاه اول کشور قرار گرفت و دوره MBBSدر دانشگاه برای دانشجویان کشورهای پاکستان و هندوستانشروع شد.

رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه رشته MBBS  در سایت WHOبرای اولین بار در کشور ثبت شده است، بیان داشت: این دانشگاه رتبه‌های برتر کشوری در آزمون‌های علوم پایه، پیش کارورزی، تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دستیاری) کسب نموده است.

وی افزود: جایگاه شاخص‌های پژوهشی دانشگاه در خصوص ثبت مقالات در مجلات و سایت‌های معتبر بین‌المللی ارتقا یافته و با راه‌اندازی 8 مرکز تحقیقاتی و 6 مرکز تحقیقاتی دانشگاهی موافقت گردیده شد.

رئیس دانشگاه بهره برداری از اورژانس هوایی و استقرار یک فروند هلیکوپتر آمبولانس، نوسازی ناوگان آمبولانس‌های اورژانس پيش بيمارستاني و به‌کارگیری 12 دستگاه آمبولانس جديد به این ناوگان و کسب مجوز راه‌اندازی 8 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی شهری و جاده‌ای را جز عملکرد حوزه درمان دانشگاه بیان نمود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در سال 1367 در پی مصوبه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی شکل گرفت و هم اینک دارای 8 دانشکده، 6 بیمارستان، 14 مرکز تحقیقاتی، 7 کلینیک تخصصی و فوق تخصصی، 36 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، 44 پایگاه شهری و روستایی و 70 خانه بهداشت در گستره این دانشگاه از شهرستان گرمسار، آرادان، سرخه، سمنان، مهدیشهر و دامغان می باشد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:۴۰۰پایگاه بهداشتی عشایری در کشور احداث می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ایجاد هر خانه یک پایگاه بهداشتی جزء برنامه‌های شاخص وزارت‌خانه است، گفت: در این راستا ۴۰۰پایگاه بهداشتی عشایری در کشور احداث می‌شود.

دکتر نمکی عصر پنج‌شنبه در جمع اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان به میزبانی این دانشگاه، ضمن بیان اینکه از برنامه‌های مهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی «هر خانه یک پایگاه بهداشتی» است، ابراز داشت: تا پایان سال جاری در ۷۰درصد کشور، پزشکی خانواده و سیستم ارجاع عملیاتی خواهد شد.

وی ضمن بیان اینکه ۴۰۰پایگاه بهداشتی عشایری در کشور احداث می‌شود، افزود: هدف از انجام این اقدامات اصل پیشگیری است تا از تحمیل هزینه‌های گزاف درمان به خانواده‌ها و بدنه دولت جلوگیری شود.

وزیر بهداشت بابیان اینکه نظام ارجاع سلامت در دستور کار قرار دارد، ابراز داشت: پیش‌بینی می‌شود که تا نیمه سال آینده ۱۰۰درصد شهروندان تحت پوشش پزشک خانواده واقع شوند.

دکتر نمکی در ادامه تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان استان سمنان در بالا بردن سطح کیفیت ارائه خدمات سلامت بسیار مفید خواهد بود لذا توصیه می‌شود دانشگاه‌ها در این زمینه پیشگام شوند.

وی افزود: تا پایان سال حدود ۷۰درصد و تا پایان نیمه اول سال آینده ۱۰۰درصد کشور زیرپوشش پزشک خانواده و سیستم ارجاع قرار خواهند گرفت.

استاندار سمنان: سن امید به زندگی در استان سمنان ۷۶ سال است.

مهندس آشناگر استاندار سمنان ضمن قدردانی از حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان سمنان، بیان کرد: از وزیر محترم درخواست می کنم تا سفری را به شرق استان و بمنظور بازدید از توانمندی ها و رفع کمبودها در این منطقه نیز اختصاص دهند.‌

مهندس آشناگر ادامه داد: وزارت بهداشت از وزارتخانه های موفق دولت تدبیر و امید می باشد و طرح جامع سلامت هزینه های درمان را پایین آورد و وضعیت مراکز درمانی را بهبود بخشید و انشالله با پالایش و پیرایش طرح تحول سلامت ، شاهد شکوفایی کامل این طرح باشیم .

وی ضمن قدردانی از حوزه سلامت استان سمنان گفت: امید به زندگی در استان سمنان  ۷۶سال است که حاکی از تلاش ارزنده مسئولین حوزه سلامت استان در ارتقای سطح سلامت در استان هستند.

وی با اشاره به اینکه بخش سلامت یکی از بخش های موفق و موثر کشور است،گفت: نگاه عادلانه، توزیع خدمات به اقصی نقاط کشور و توجه به تولیدات داخلی، نگاه بسیار مطلوبی است که وزیر به مقوله مهم بهداشت و درمان در کشور دارند.‌

مهندس آشناگر بابیان اینکه پس از انقلاب توجه خوبی به استان سمنان در حوزه بهداشت و درمان شده است، تصریح کرد: طرح جامع سلامت هزینه‌های درمان را پایین آورد و وضعیت مراکز درمانی را بهبود بخشید امیدواریم با پالایش و پیرایش طرح تحول سلامت، شاهد شکوفایی کامل این طرح باشیم.

وی ضمن بیان اینکه بخش سلامت یکی از بخش‌های موفق و مؤثر کشور است، افزود: نوع خدمات دولت در استان موجب جلب رضایت مردم است که بخشی از آن خدمات پزشکی را شامل می‌شود که خرسندیم این استان در جشنواره شهید بهشتی حائز رتبه برتر شد.

در ادامه دکتر همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه و دکتر کاتب نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از حضور و توجه دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان سمنان، به تشریح مسائل بهداشتی و درمانی شهرستان های مربوطه پرداختند.

نماینده مردم شهرستان های سمنان، سرخه و مهدی‌شهر در مجلس شورای اسلامی:استان سمنان آماده پذیرش دانشجویان خارجی است

دکتر همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان، سرخه و مهدی‌شهر در مجلس شورای اسلامی ضمن بیان اینکه شرایط استان سمنان، مهیای پذیرش دانشجویان خارجی است، ابراز داشت: افزایش دانشجویان پزشکی و زیرشاخه‌های آن از مقولات بسیار دقیق و کارشناسی بخش پزشکی است که می‌طلبد این افزایش به‌صورت دقیق، کارشناسی و خارج از مسائل احساسی صورت گیرد.

وی ضمن بیان اینکه بیشترین تردد ریلی کشور و تردد سالانه بیش از ۲۰ میلیون زائر نگاه ویژه وزارت بهداشت را به دانشگاه‌های علوم پزشکی استان سمنان می‌طلبد، افزود: از وزیر بهداشت انتظار می‌رود با درک این موضوع نسبت به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام پزشکی در استان اقدامات لازم را صورت دهد.

دکتر همتی ضمن بیان اینکه امیدواریم افتتاح مرکز سوانح سوختگی در سمنان شتاب بیشتری گیرد، تصریح کرد: بیمارستان مهدی‌شهر بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که روند طولانی مدت ساخت این مرکز موجب نارضایتی مردم شده که امیدواریم با دستور وزیر شاهد تکمیل این پروژه تا پایان سال باشیم.

وی ضمن بیان اینکه تاکید وزیر بر عدالت در سلامت، مورد تمجید و تقدیر است، افزود: تأمین لوازم ضروری در بخش بهداشت و درمان از جمله دارو و تجهیزات از مدیریت خوب وزیر است و مشاهده می‌کنیم که عملاً مشکل خاصی در این زمینه در سطح کشور وجود ندارد.

نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی: پرداختن به اقدامات بزرگ نباید توجهات را از امور عادی، کوچک اما تأثیرگذار جامعه دور می‌کند

دکتر غلامرضا کاتب نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، ضمن بیان اینکه تکمیل پروژه‌های بهداشت و درمان می‌تواند به ارائه خدمات بیشتر به مردم منتهی شود، بیان کرد: یکی از درخواست‌های مردم گرمسار از وزارت بهداشت تکمیل پنج مرکز خدمات بهداشتی در این شهرستان است و انتظار می‌رود در دستور کار قرار گیرد.

عضو خانه ملت بابیان اینکه بزرگ‌ترین خدمت به‌نظام، افزایش رضایت‌مندی مردم است، ابراز داشت: گاهی اوقات پرداختن به اقدامات بزرگ، توجهات را از امور عادی، کوچک اما تأثیرگذار جامعه دور می‌کند لذا انتظار می‌رود وزارت بهداشت برای این موارد مذکور اقدام کند.

وی ضمن بیان اینکه در استان سمنان امید به زندگی از متوسط کشوری مطلوب‌تر است، افزود: این آمار نشان می‌دهد که اقدامات صورت گرفته در بخش بهداشت و درمان به نسبت سنوات قبل قابل قیاس نیست و به سمت بهبود و تقویت زیرساخت‌ها گام برمی‌داریم.

 

 

 

  • کد خبر : 22963
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی