برگزاری جلسه كنترل و مراقبت در خصوص بیماری كرونا ويروس در زمان بازگشايي مدارس در شهرستان گرمسار

جلسه كنترل و مراقبت در خصوص بیماری كورونا ويروس در زمان بازگشايي مدارس در شهرستان گرمسار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ در روز شنبه 27 اردیبهشت ماه سال جاری در جلسه‌اي با حضور كارشناس سلامت و تندرستي اداره آموزش و پرورش شهرستان گرمسار، معاون بهداشتي و كارشناسان ستادي شبكه بهداشت در زمينه كنترل و مراقبت بيماري كرونا ويروس در زمان بازگشايي مدارس و حوزه هاي امتحاني در سالن اجتماعات شبكه تشكيل گرديد.

كاظمي معاون بهداشتي تاكيد كرد: مفاد دستورالعمل در مدارس توسط مديران لازم الاجرا مي باشد. بازديد منظم از مدارس تحت پوشش توسط كارشناسان مراكز خدمات جامع سلامت و كارشناسان ستادي در اسرع وقت  برنامه ريزي و انجام شود.

در ادامه جلسه دستورالعمل مراقبت وكنترل بيماري كرونا ويروس در زمان بازگشايي مدارس و در محل حوزه هاي امتحاني توسط كارشناس برنامه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس قرائت شد و تاكيد شد اطلاع رساني به خانواده ها، دانش آموزان و معلمين در راستای الزامات بهداشتي قبل از ورود به مدرسه با استفاده از  تمامي ظرفيت هاي رسانه اي وارتباطي ( سامانه شاد، پيامكي و ساير شبكه هاي مجازي ) صورت پذيرد.