برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی دانشگاه

برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ به مناسبت ولادت با سعادت بانوی نور و رحمت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت مقام مادر و روز زن، مراسماتی در مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

روز یکشنبه سوم بهمن ماه سال جاری با تلاش مدیران مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر و بسیج جامعه پزشکی بیمارستان با برپایی آیین استقبال از بانوان پرتلاش در دقایق ابتدایی روز کاری و تبریک به این عزیزان، این ایام خجسته گرامی داشته شد.

همچنین در دانشکده پیراپزشکی مستقر در شهرستان سرخه نیز نشت صمیمی دکتر پیمان حجازی رئیس دانشکده پیراپزشکی سرخه، به مناسبت ولادت با سعادت دخت نبی اکرم و هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر در روز دوشنبه چهارم بهمن ماه 1400  با اهدای لوح تقدیر به رسم یادبود، گرامیداشت مقام زن و روز مادر را به این عزیزان تبریک گفته و از زحمات و تلاش های بی دریغ آنان در پیشبرد اهداف دانشگاه قدردانی شد. 
 
  • کد خبر : 35367
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *