برگزاری اولین کارگاه سکته مغزی CVA ویژه آموزش به بیمار در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر

برگزاری اولین کارگاه سکته مغزی CVA ویژه آموزش به بیمار در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، اولین کارگاه سکته مغزی CVA ویژه آموزش به بیماران در کلاس آموزشی بخش اورژانس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر برگزار شد.

نوروزی کارشناس ارشد گفتاردرمانی این مرکز ضمن اشاره به مشکلات ناشی از سکته مغزی گفت: در صورتی که سکته مغزی در سمت چپ نیم‌کره مغز که مرکز زبان و توانایی تکلم است رخ دهد می‌تواند منجر به بروز اختلال تکلم شود ، به همین دلیل مشکلات گفتاری اغلب در بیمارانی دیده می‌‌شود که سکته در نیم‌کره چپ مغز آن‌ها رخ داده است.

وی افزود: اختلال تکلم شامل لکنت، بریده بریده حرف زدن، آفازی و اختلال بلع از مهم ترین عوارض سکته مغزی هستند که با خدمات توانبخشی گفتار درمانی قابل بهبود هستند. سکته مغزی شایع ترین اختلال نورولوژیک و یک آسیب جدی و حاد ناگهانی مغز است که اختلال در خونرسانی به قسمت هایی از مغز سبب مرگ سلول ها در آن قسمت و همچنین بروز مشکلات ناشی از آن می شود.

مهسا رضائی و ساجده حمزئیان کارشناسان تغذیه بیمارستان نیز تاکید داشتند که انتخاب غذاهای سالم بعد از سکته های مغزی انرژی لازم برای فعال ماندن، انجام درمان توانبخشی و بازگشت به فعالیت های روزانه را به بیماران خواهد داد و همچنین به کاهش وزن، فشارخون کمک کرده و موجب کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی مجدد می شود.

در ادامه بهرامی نسب سوپروایزر ارتقاء سلامت به نکاتی مهم پیرامون علائم هشدار سکته مغزی، پیشگیری از عوارض این بیماری اشاره نمود.

لازم به ذکر است: وفائی نژاد و قاسمی کارشناسان اداره پرستاری دانشگاه، پورهاشمی مترون و جمعی از پرستاران بخش های مختلف در این کارگاه آموزشی حضور داشتند.

  • کد خبر : 49325
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر