بازدید نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی از پروژه های درمانی در دست احداث دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

بازدید نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی از پروژه های درمانی در دست احداث دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

صبح امروز بیست و سوم آذر ماه سال 96، دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق دکتر همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، رئیس شورای شهرستان و اعضاء شورای شهر سمنان، دکتر گوهری معاون درمان دانشگاه و دکتر طاهری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه های در دست احداث مرکز سوانح و سوختگی، مرکز غربالگری سرطان، کلینیک تخصصی و فوق تخصصی و بخش های دیالیز و روان بازدید کردند.

دکتر شادنوش رئیس دانشگاه به تشریح مراحل ساخت این پروژه ها پرداخت، همچنین موانع اداری ای که مانع پیشرفت سریع تر این پروژه ها می گردد و باعث تاخیر در بهره برداری و ارائه خدمات مورد نیاز مردم شریف استان و استان های مجاور می شود، را بیان نمود.

دکتر همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، ضمن تشکر از دست اندر کاران حوزه سلامت استان سمنان در ارتقای زیر ساخت های آموزشی، درمانی و بهداشتی، ابراز امیدواری نمود، ان شاءالله با پیگیری و همراهی مسئولین شهری، این پروژه ها با قوت هر چه بیشتر تکمیل و به بهربرداری برسد.

گفتنی است: مرکز سوانح و سوختگی و مرکز غربالگری سرطان در زمینی به مساحت 23هزار و 492 متر مربع و با زیر بنای 12 هزار و 380 متر مربع و بخش های دیالیز و روان نیز با زیر بنای سه هزار متر مربع در دست احداث می باشند.

 

جهت مشاهده گزارش تصویری کیلیک کنید.

  • کد خبر : 15309
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی