اولین جلسه کمیته اجرایی آموزش دانشگاه در سال 1400 برگزار شد

اولین جلسه کمیته اجرایی آموزش دانشگاه در سال 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ اولین جلسه کمیته اجرایی آموزش دانشگاه در سال 1400 با حضور نصیری مدیر منابع انسانی دانشگاه و سایر اعضای این کمیته در سالن جلسات امام جواد(ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه نصیری مدیر منابع انسانی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی، گزارشی از عملکرد آموزش واحدهای تحت پوشش دانشگاه در سال 99 ارائه نمود.

سپس دوره های آموزشی پیشنهادی واحدها توسط نمایندگان معاونت ها طرح و پس از بحث و بررسی، با برگزاری تعدادی از این دوره های آموزشی موافقت و مصوب شد واحدهای تابعه، دوره های آموزشی شغلی را با هماهنگی معاونت تخصصی برگزار نمایند.

همچنین برای یکسان سازی محتوای آموزشی، برگزاری دوره های عمومی نیز از طریق معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه انجام شود.