انجام بیش از 30 هزار ماموریت توسط اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در 9 ماه سال 1402

انجام بیش از 30 هزار ماموریت توسط اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در 9 ماه سال 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، بیش از 30 هزار ماموریت توسط اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در 9 ماه سال 1402 انجام شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: از فروردین الی آذر ماه 1402 بیش از 90 هزار تماس با مرکز ارتباطات و هدایت عملیات اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه برقرار شده که از این تعداد بیش از 30 هزار مورد منجر به اعزام آمبولانس و انجام ماموریت شده است.

پژمان قرائیان بیان نمود: پایگاه اورژانس هوایی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در این مدت 85 مورد ماموریت با انتقال 118 بیمار و مصدوم به مرکز درمانی انجام داده است و واحد موتورآمبولانس های مستقر در شهرستان های سمنان، گرمسار و دامغان در این مدت 612 مورد ماموریت را انجام دادند.

وی با اشاره به اینکه مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه خوشبختانه در 9 ماهه ابتدای سال 2 مورد زایمان موفق و 30 مورد احیای قلبی ریوی موفق داشته، تصریح کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی خاص استان سمنان سالانه شاهد تردد قابل توجه مسافرین و زائرین علی ابن موسی الرضا (ع) به مشهد مقدس می باشیم و محورهای اصلی و حتی فرعی استان سمنان از پرترددترین مسیرهای کشور می باشد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه خاطر نشان کرد: مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه استان سمنان دارای 11 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی شهری،21 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی جاده ای، یک پایگاه اورژانس هوایی، سه واحد عملیاتی موتورآمبولانس، یک واحد عملیاتی اتوبوس آمبولانس و یک واحد عملیاتی فرماندهی عملیات اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث می باشد.

  • کد خبر : 49252
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر