انجام 1566 ماموریت توسط سیستم اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان در طرح ایام نوروزی
1566 ماموریت توسط سیستم اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان در طرح ایام نوروزی انجام شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان
مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان از انجام 1566ماموریت از ابتدای طرح ایام نوروزی تا 14/1/93 توسط سیستم اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه در شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان خبر داد.
دکتر محمد اطهری ضمن اعلام این خبر افزود: از ابتدای طرح تاکنون، 771 ماموریت شهري و 795 ماموریت جاده ای توسط کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه صورت گرفته است. از کل 1566 ماموریت های انجام شده 263 مورد تصادفی و 1303 مورد غیر تصادفی بود.
وی گفت: نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی پس از ارایه خدمات پزشکی به مصدومان حوادث و بیماران یاد شده، بیماران و مصدومان را برای دریافت مراقبت های تخصصی بیشتر به مراکز درمانی منتقل کردند.
به گفته دکتر اطهری در حال حاضر تعداد 3 کمپ سلامت در حال ارائه خدمات پزشکی به مراجعه کنندگان است که این کمپ ها در شهرستان های سرخه، دامغان و آرادان مستقر می باشد. در ایام نوروز 730 نفر مراجعه کننده داشته است که از این تعداد 724 نفر مراجعه کنندگان سرپایی و 6 نفر بستری است.
مدیر مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان از هموطنان درخواست کرد: در صورت نیاز به خدمات فوریتهای پزشکی با شماره 115 تماس گرفته و برای کمک به مصدوم یا بیمار شرح حال اولیه را به کارشناس مربوطه ارائه نمایند. برای کاهش زمان حضور کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی بر بالین بیمار، در اعلام آدرس محل حادثه یا منزل از علایم واضح و نشانه های مشخص در مسیر استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: در صحنه حادثه حتی المقدور مصدوم را مگر در صورت وجود خطر جدی و تهدید کننده جابجا نکنند، از ازدحام در محل حادثه و رانندگی در خطوط ویژه نیروهای امدادی خودداری نمایند، مسیر خودروی امدادی را باز نگه دارند و تذکرات و دستورات تلفنی کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی را تا رسیدن تیم های امدادی به دقت اجرا کنند.
لازم به ذکر است: 26632 نفر به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه مراجعه نمودند. از کل مراجعه کنندگان 24124 نفر خدمات پزشکی را به صورت سرپایی دریافت نموده، و 2508 نفر بستری شده اند. که از کل آمار مذکور 439نفر تصادفی و 26193 نفر غیرتصادفی می باشد.