اطلاعیه شماره 21 ستاد سازماندهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

اطلاعیه شماره 21 ستاد سازماندهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس  دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، ستاد سازماندهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس دانشگاه  علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان  به منظور شفاف سازی و تبیین افکار عمومی علاوه بر اطلاع رسانی در رسانه‌ها و مصاحبه‌های خبری، اطلاعیه‌هایی را به صورت منظم منتشر خواهد کرد

اطلاعیه شماره 21 ستاد سازماندهی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس  دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان

( به نام خدایی که در این نزدیکی است )

عید نوروز یکی از کهن ترین آیین های مردم ایران زمین و فرصتی برای پاسداشت فرهنگ و زنده نگه داشتن سنت های دل نشین ایرانیان مانند عیدی دادن و دید و بازدید از یکدیگر است و امسال مردم ایران به منظور شکست زنجیره انتقال ویروس کرونا هم پیمان شدند تا با ماندن در خانه سلامتی را به یکدیگر عیدی دهند.

عید نوروز به منزله ایجاد ورقی سفید در دفتر خاطراتمان است و امسال همه با هم با رعایت توصیه های بهداشتی و ماندن در خانه به دلیل مقابله با ویروس کرونا نعمت سلامتی را در خط اول دفتر خاطرات نوروز 99 ثبت خواهیم کرد.

نوروز امسال در خانه خواهیم ماند تا به عزیزانمان بگوئیم چقدر دوستشان داریم و دوری آنان را تحمل می کنیم تا سلامت باشند.

رفتار این ویروس شوم و نحوه گسترش آن تنها بستگی به رفتار مردم است. بیائید به قرار ملی خودمان احترام بگذاریم و در خانه بمانیم که روزهای شاد در راه است.

بیاد داشته باشید که هر حضوری در خارج از خانه در این روزها به معنای ایجاد خطر جانی برای خود و دیگران و افزایش بار مضاعف بر کادر درمانی که این روزها سخت ترین شرایط را برای خدمت رسانی به افراد درگیر این بیماری سپری می کنند، می باشد. پس ضمن دادن عیدی سلامتی به دیگران، با عدم افزایش بار کاری به کادر بهداشت و درمان نیز عیدی دهید.

باشد که بهار سرسبزی و عافیت و سلامتی بار دیگر چتر خود را بر سر همه مردم جهان بگستراند.

( آمین یا رب العالمین )