ارتقای کیفیت دارو مورد تاکید قرار گرفته است.
دكتر هاشمي وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با پایین خواندن کیفیت برخی از داروها گفت: از معاونت غذا و دارو خواسته شده است تا ارتقای کیفیت داروها مورد توجه و تاکید قرار گیرد.
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي سمنان
دكتر سيد حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سه شنبه در سمنان بر بهبود و توليد داروهاي با كيفيت در كشور تأكيد كرد و اظهار داشت: وظیفه دستگاههای نظارتی است که کیفیت داروها را ارتقاء دهند
ايشان از معاونت دارو و غذا خواست تا به کیفیت واحدهاي توليدي توجه و نظارت بيشتري شود تا بهره برداری مکرر از داروهایی که خودمان اعتقاد و تضمینی به اثربخشی آنها نداریم ، نداشته باشيم.
دكتر هاشمي ابراز اميدواري كرد علي رغم رقابت با کمپانی های بسیار پیشرفته و بزرگ دارويي، در توليدات دارويي به توفيقات خوبي دست يافته ايم كه انشالله استمرار يابد.
وي با اشاره به مباحث مربوط به بودجه سال 93 وزارت بهداشت، ذرمان و َآموزش پزشکی در مجلس گفت: بودجه سال 93 این وزارتخانه بین 10 تا 15 درصد نسبت به سال 92 افزایش دارد.
دكترهاشمی در مورد کاهش دو تا سه هزار میلیارد تومانی بودجه بخش سلامت گفت: در خصوص مسایل مربوط به این بخش مقرر شد از طریق معاونت نظارت راهبردی تصمیم گیری شود.
وی گفت: این رقم حذف نشده بخشی از این اعتبار به بخش ارتقای خدمات بهداشتی و بخشی به بیمه ها اختصاص یافته و در نهایت کل این رقم مربوط به حوزه سلامت است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اولویت این وزارت خانه توجه به توسعه خدمات بهداشتی به خصوص در نقاط محروم است.