ارائه خدمات بهداشتی به بازنشستگان آموزش و پرورش شهرستان دامغان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ با توجه به مناسبت های بهداشتی ماه مهر، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان در کانون بازنشستگان آموزش و پرورش حضور یافتند و به پیشکسوتان علم و دانش با رعایت پروتکل های بهداشتی خدمات بهداشتی ارائه نمودند.

کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان اقدام به اندازه گیری  وزن، فشار خون و قند خون 2 ساعت پس از غذا، توزیع پرل ویتامین د 3 و قرص کلسیم – دی  و مشاوره تغذیه (تغذیه سالم و تغذیه در بیماری ها) می باشد.

در پایان پمفلت های آموزشی به همراه یک جلد کتاب تغذیه سالمندان در سلامت و بیماری  از مجموعه کتاب های بهبود شیوه زندگی در اختیار کانون بازنشتگان آموزش و پرورش قرار گرفت.

این اقدام توسط میر علی اکبری کارشنا س برنامه سالمندان، دربانی کارشناس بیماری های غیرواگیر، اکبریان کارشناس تغذیه و با همکاری صرفی رابط بسیج جامعه پزشکی انجام شد.