اجرای برنامه 1 ... 30 .... 30 در بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان
بیایید همه با هم در بسیج ملی کنترل فشار خون بالا مشارکت کنیم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از کنترل فشار خون با اجرای برنامه 1 ... 30 ... 30 در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان خبر داد.
دکتر نوید دانائی رئیس دانشگاه با اعلام این خبر، افزود: با اجرای برنامه 1.... 30 .... 30 ، یک نفر فشار خون سی نفر از افراد بالای سی سال را سنجش و در سامانه خود اظهاری فشار خون به آدرس www.salamat.gov.ir ثبت می نماید.
وی با تاکید بر لزوم مشارکت مردم در برنامه های سلامت افزود:این طرح با هدف جلب مشارکت مردم در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا انجام می شود.
دکتر دانائی افزود: انتظار می رود با اجرای این طرح، فشار خون جمعیت کثیری از گروه هدف کنترل و ثبت گردد. همچنین افراد کنترل شده از وضعیت فشار خون با دریافت یک پیامک مطلع می شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به بسیج ملی کنترل فشارخون، عنوان کرد: بسیج ملی کنترل فشار خون از ۲۷اردیبهشت تا ۱۵تیرماه سال جاری، با هدف ایجاد حساسیت موضوعی در آحاد جامعه (مردم و سیاستگذاران)، افزایش آگاهی و سواد سلامت جامعه در زمینه فشار خون بالا آغاز شده است و اندازه گیری فشار خون افراد بالای ۳۰سال و همچنین زنان باردار و بیماران کلیوی، از دیگر اهداف این بسیج ملی است.
دکتر دانائی با اشاره به اینکه بیمارستان های دولتی و خصوصی، درمانگاه ها، مراکز و پایگاه های بهداشتی و ایستگاه های ثابت و موقت در سطح شهر و روستا در بازه زمانی ۱۷خرداد تا ۱۵تیرماه 98به صورت رایگان سنجش فشار خون را انجام می دهند، تصریح کرد: در این بسیج ملی علاوه بر اینکه فشار خون افراد ثبت می شود، اطلاعات لازم در راستای تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری ها در قالب پمفلت نیز به آنها ارائه می شود.