55 دقیقه پرواز هلی کوپترآمبولانس اورژانس سمنان برای نجات مصدومین تصادف و آتش سوزی پراید و زانتیا در بامداد ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
کاهش زمان انتقال مصدومین از طریق خدمات اورژانس هوایی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، روز پنجشنبه 25 خرداد 1402، دو نفر مصدوم ناشی از حادثه تصادف که منجر به آتش سوزی خودروی سواری پراید و زانتیا در محور سمنان به گرمسار، 9 کیلومتری آرادان گردید توسط هلیکوپترآمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به بیمارستان کوثر سمنان منتقل شدند.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در این خصوص گفت: ساعت 05:25 صبح به دنبال تماس و اعلام حادثه به مرکز ارتباطات و هدایت عملیات اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه مبنی بر تصادف و آتش سوزی دو دستگاه خودروی سواری پراید و زانتیا با 5 نفر مصدوم در محور سمنان به گرمسار، بلافاصله سه دستگاه آمبولانس اورژانس زمینی از پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی آرادان، ده نمک و داورآباد و بالگرد اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.
پژمان قرائیان ادامه داد: با توجه به شدت جراحات و سوختگی شدید، دو نفر از مصدومین این حادثه نیز توسط هلیکوپترآمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی برای دریافت خدمات تخصصی تر به بیمارستان کوثر سمنان منتقل شدند.
وی افزود: سه نفر از مصدومین این حادثه توسط آمبولانس های اورژانس زمینی حاضر در صحنه برای دریافت خدمات تخصصی تر به بیمارستان معتمدی گرمسار منتقل شدند.
قرائیان با اشاره به اینکه در این عملیات 3 دستگاه آمبولانس سبک زمینی با حضور 6 نفر نیروی عملیاتی و یک فروند هلیکوپترآمبولانس با حضور 4 نفر نیرو در اورژانس هوایی مشارکت داشتند، گفت: برای امداد رسانی در این عملیات، بالگرد اورژانس هوایی ۵۵ دقیقه پرواز داشته است.