قدردانی کادر بهداشتی و درمانی مبتلا به بیماری COVId-19 از مدافعان سلامت دانشگاه

قدردانی بیماران مبتلا به بیماری COVId-19 از مدافعان سلامت دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ مهدی مقصودی از پرسنل آزمایشگاه مرجع سلامت سمنان و همسر وی هاجر روزگرد پرستار بخش ccu بیمارستان کوثر با ارسال پیامی از زحمات و پیگیری های پرسنل و مسئولین دانشگاه تقدیر و تشکر کردند.

در متن این پیام آمده است:

به نام خدا

چگونه می توانیم تمام لحظه هایی که چون سرو در کنارمان ایستادید و با شور عشق ما را سیراب کردید را جبران کنیم، جز اینکه بهترین درودها و دعاهای خیرمان را بدرقه راهتان کنیم.

بدین وسیله بر خود لازم می دانم از تمامی زحمات مدافعان سلامت دانشگاه و بیمارستان کوثر بخصوص جناب آقای دکتر معماریان پزشک پرتلاش معالج و مدیر عامل محترم مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر و همچنین از پیگیری ها و همراهی های جناب آقای یحیایی مدیر محترم پرستاری دانشگاه و جناب آقای ریاضی مسئول محترم بخش ccu بیمارستان کوثر، که در زمان مواجهه بنده و همسرم با بیماری منحوس کرونا پیگیر روند بیماری و سلامتی ما بودند، تقدیر و تشکر نمایم. امیدوارم در تمامی مراحل زندگی در سایه امن حضرت حق، سلامت، موفق و پیروز باشید.

با سپاس فراوان

مهدی مقصودی