جلسه شورای اخلاق در پژوهش با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد.
.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
جلسه شورای اخلاق در پژوهش دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه دکتر مهدی شادنوش و سایر اعضاء کمیته در صبح امروز چهارشنبه دهم خرداد 96 در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر رشیدی پور معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه، گزارشی در خصوص عملکرد کمیته اخلاق دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان کرد.
معاون تحقیقات و فنآوری دانشگاه گفت: این کمیته با تشکیلات جدید و طبق دستورالعمل کمیته اخلاق کشوری تشکیل و کلیه طرح های ارائه شده به معاونت پژوهشی در این کمیته از لحاظ اخلاقی و متدولوژی و علمی مورد بررسی قرار می گیرد.
در ادامه دکتر عسگری در ارتباط با جایگاه کمیته اخلاق و اهمیت آن در ارزشیابی فعالیت های پژوهشی مطالبی را بیان نمود
دکتر شادنوش رئیس دانشگاه با تشکر از فعالیت اعضاء کمیته اخلاق کلیاتی را در خصوص سیاست گذاری های کمیته اخلاق در بررسی طرح های تحقیقاتی و پایان نامه های دانشجویان بیان کرد..
در ادامه اعضای کمیته اخلاق به بیان پیشنهادات و نقطه نظرات خود پرداختند.
گفتنی است: در صد وبیست و چهارمین جلسه شورای اخلاق در پژوهش دانشگاه، دکتر شادنوش رئیس دانشگاه، دکتر رشیدی پور معاون تحقیقات و فنآوری و دبیر کمیته، دکتر ملک، دکتر میر محمدخانی، دکتر عسکری، صدیقی مدیر امور حقوقی، هوشمند و هفت تنی حضور داشتند.