نشست دکتر کامران قدس با رؤسای شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد

نشست دکتر کامران قدس با رؤسای شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، نشست هم‌اندیشی دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه، با رؤسای شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه در روزیکشنبه 27 اردیبهشت ماه سال جاری با هدف بررسی چالش‌ها، ارتقای شاخص‌های بهداشتی و بهبود خدمت‌رسانی به مردم در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که دکتر سید سعید کسائیان معاون بهداشتی دانشگاه و مهندس عباس دارائی معاون فنی مرکز بهداشت استان سمنان نیز حضور داشتند، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تأکید بر جایگاه اساسی بهداشت در نظام سلامت کشور، اظهار داشت: نقش پیشگیرانه و زیرساختی بهداشت، پایه اصلی سلامت جامعه است. توجه ما باید به حفظ سلامت مردم پیش از بروز بیماری باشد و این مهم تنها با عملکرد مؤثر شبکه‌های بهداشت و تلاش تیم‌های سلامت محقق می‌شود.

دکتر کامران قدس افزود: خدمت‌رسانی به مردم به‌ویژه در مناطق محروم و کمتر برخوردار، وظیفه‌ای خطیر و افتخارآمیز است. ما در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بر آنیم تا با حمایت همه‌جانبه از شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستانی، خدمات را عادلانه، در دسترس و با کیفیت ارائه کنیم. انتظار داریم مدیران شبکه‌ها با روحیه جهادی و تعامل مستمر، مسیر توسعه سلامت را بیش از پیش هموارتر سازند.

در پایان این جلسه، رؤسای شبکه‌ها به بیان دغدغه‌ها، پیشنهادات و راهکارهای عملی در حوزه نیروی انسانی، تجهیزات، سلامت محیط و بیماری‌های واگیر و غیرواگیر پرداختند و تصمیماتی درراستای بهبود روند خدمت‌رسانی بهمردم شریف استان اتخاذ شد.

  • کد خبر : 56059
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *