دیدار مشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران و رئیس دانشگاه با ایثارگران دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ درراستای طرح سپاس از رزمندگان و ایثارگران کشور عزیزمان و با توجه به سفر مشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران در استان سمنان، برنامه دیدار با دو تن از جانبازان و ایثارگران دانشگاه با حضور دکتر مجید احمدی مشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران، دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، حجتالاسلام والمسلمین محرم بیابانی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه در عصر روز سه شنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۲ با حضور در منزل این بزرگواران انجام شد.
دکتر مجید احمدی مشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران به اتفاق هیأت همراه با حضور در منزل رزمنده و جانباز سرافزار دکتر علی اکبر طالبی و رزمنده و ایثارگر سرافزار حسین سبحانی، با این عزیزان دیدار و جویای احوالشان شدند.
دراین دیدارها رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تاکید بر اینکه یکی از سیاست های دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، تکریم و احترام به جانبازان و ایثارگران است، گفت: سیاست این دانشگاه این است که تا جایی که بتواند از شما عزیزان به عنوان وظیفه خودش حمایت کند و هیچ منتی از این بابت بر شما نیست.
همچنین دکتر احمدی مشاور وزیر بهداشت در در امور شاهد و ایثارگران جانبازان را ذخایر ارزشمندی دانست که دیدار با آنان برصفای قلبی انسان می افزاید و بزرگترین عامل پیروزی و موفقیتهای ملت ایران در عرصههای مختلف را روحیه جهادی و خودباوری مردم و تاسی از ارزشهای دفاع مقدس بیان کرد.
همچنین رزمنده و جانباز سرافزار دکتر طالبی و رزمنده و ایثارگر عزیز حسین سبحانی نیز ضمن قدردانی از این حضور، این اقدام مسئولان را مایه افتخار و خوشحالی خود بیان کردند.