دیدار عیدانه دکتر قدس رئیس دانشگاه با کارکنان حوزه سلامت شهرستان های سرخه و آرادان

دیدار عیدانه دکتر قدس رئیس دانشگاه با کارکنان حوزه سلامت شهرستان های سرخه و آرادان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، در ششمین روز از فروردین ماه سال ۱۴۰۴، دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه به همراه کارن یحیائی و قرائیان رئیس و دبیر ستاد نوروزی دانشگاه در نوروز ۱۴۰۴ با حضور در مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان های سرخه و آرادان دیدار کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق هیأت همراه با حضور در بیمارستان امام حسین علیه السلام شهرستان آرادان، ضمن حضور در بخش های مختلف این بیمارستان و گفتگو با کارکنان، سال نو را تبریک گفته و به بررسی نحوه ارائه خدمات درمانی پرداخت. 

دکتر کامران قدس از مراکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی شهدا سرخه و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت داورآباد آرادان بازدید کرد و ضمن تبریک سال نو، به تقدیر از همکاران سخت کوش این مراکز پرداخت.

رئیس دانشگاه و هیأت همراه از پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ آرادان، سرخه، داورآباد و ده نمک و همچنین پایگاه خدمت رسانی هلال احمر آرادان نیز بازدید کرده و با بررسی آخرین وضعیت ارائه خدمات در این حوزه ها، به نیروهای عملیاتی این پایگاه ها فرارسیدن سال نو را تبریک گفت و از زحمات این عزیزان قدردانی کرد. 

 

 

  • کد خبر : 55494
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *