بعنوان یک مسئول وظیفه داریم از شان و جایگاه دانشگاه صیانت کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان:

بعنوان یک مسئول وظیفه داریم از شان و جایگاه دانشگاه صیانت کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، روز دوشنبه ۲۷ شهریور ماه ۱۴۰۲، جلسه هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد. 

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری مدظله العالی در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن تبریک فرارسیدن ماه ربیع الاول، بیان نمود: ما باید قدر داشته هایمان را بدانیم و هر آنچه که در زندگی داریم را ارزشمند بدانیم و فراموش نکنیم. ما باید در مسیر زندگی از زیباهای آن لذت ببریم و همواره شاکر خداوند متعال باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین محرم بیابانی با بیان حدیثی از امام رضا علیه السلام که می فرمایند " َاحْسِنِ الظَّنَّ بِاللّه ِ فَاِنَّ اللّه َ عَزَّوَجَلَّ یَقولُ: اَنا عِنْدَ ظَنِّ عَبدىَ الْمُؤمِنِبى، اِنْ خَیْرا فَخَیْرا وَ اِنْ شَرّا فَشَرّاَ "، بیان نمود: ظن و گمان خود را باید نسبت به خدا نیکو کنیم و این باعث خواهد شد که دردسرهای زندگی ما کم شودواز کلام امام رضا علیه السلام این‌طور برداشت می‌شود که اگر به خدا حسن ظن داشته باشیم، وعده‌ها و وعیدهای خداوند را باور می‌کنیم ودر حقیقت باید گفت عامل خوشبتی حسن ظن به خدا ، قدر دانستن نعمت ها و رزق حلال است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن تبریک روز ملی اورژانس پیش بیمارستانی، بیان نمود: بحمدالله با یاری خداوند متعال و همراهی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، حوزه سلامت استان  اقدامات بسیار خوبی داشته و تمام تلاشمان بر این است که این مسیر با قوت بیشتر ادامه یابد.

دکتر کامران قدس تصریح کرد: وظیفه ما به‌عنوان مسئول در دانشگاه این است که باید پاسخ‌گوی مردم شریف استان باشیم و با حفظ بیت المال، با وجود مسیر پر از فراز و نشیب، ایستادگی کنیم و به وظیفه و مسئولیتمان عمل نماییم ودر حقیقت حفظ شان و جایگاه دانشگاه وظیفه ما می باشد.

 وی با تاکید بر اینکه تصمیم گیری ها  بر اساس مصلحت دانشگاه، خرد جمعی و کارشناسی شده می باشد، گفت: هر اتفاق، رویداد و دستاوردی که در دانشگاه کسب گردیده  حاصل زحمات تک تک همکارانم در این دانشگاه است که جای قدردانی فراوان دارد.

در ادامه حاضران در جلسه پیرامون دستور کار جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند. 

  • کد خبر : 46435
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *