پیام دکتر قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به مناسبت روز ملی گفتار درمانی

پیام دکتر قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به مناسبت روز ملی گفتار درمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در پیامی روز گفتاردرمانی را به جامعه گفتاردرمانی دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به شرح زیر است:

بسمه تعالی

گفتار درمانی هنر برقراری ارتباط است و درمانگران عزیز با دانش و صبر خود، این موهبت را به افرادی که با چالش‌های گفتاری روبرو هستند هدیه می‌دهند. به مناسبت روز گفتار درمانی، فرصت را غنیمت می‌شمارم تا از زحمات بی‌وقفه گفتار درمانگران پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان که با مهارت و دلسوزی خود، زندگی بسیاری از هموطنان را متحول کرده‌اند و نقشی کلیدی در ارتقای سلامت جامعه ایفا می‌کنند، قدردانی نمایم.

سخن و زبان وجه تمایز انسان با سایر مخلوقات است، چه نیکوست حمد خداوند منان،  لبخند رضایت  و شیرینی کام والدین کودکانی که به لطف مهربانی، گشادره روئی، تخصص، مهارت و دقت گفتاردرمانان شاهد تکلم و شیوایی بیان فرزندان خود می گردند و کودکان ورودی تازه  به عالم را تجربه می کنند.

امیدوارم در پرتو توجهات الهی و با همکاری همه جانبهٔ مجموعهٔ دانشگاه علوم پزشکی سمنان، شاهد گسترش هرچه بیشتر خدمات گفتاردرمانی در سراسر استان باشیم و از خانواده های عزیز نیز می خواهم با آگاهی بخشی و حمایت از این خدمات در مسیر توانمندسازی عزیزان خود گام بردارند.

اینجانب اول اردیبهشت، روز گفتاردرمانی را به اعضای محترم هیئت علمی، متخصصان، اساتید، دانشجویان و کارکنان خدوم و پرتلاش گفتاردرمانی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان که کام بیماران را به لذت گفتار شیرین می‌شود تبریک و تهنیت می‌گویم و برای همه همکاران سخت‌کوش، فهیم و دلسوز در دانش گفتاردرمانی آرزوی پیشرفت، پیروزی و بهروزی دارم.

دکتر کامران قدس

رئیس دانشگاه

  • کد خبر : 55652
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *