حضور میدانی سرپرست دانشگاه از فولادمحله شهرستان مهدیشهر تا بیمارستان ولایت شهرستان دامغان درراستای پایش کیفیت خدمات سلامت

حضور میدانی سرپرست دانشگاه از فولادمحله شهرستان مهدیشهر تا بیمارستان ولایت شهرستان دامغان درراستای پایش کیفیت خدمات سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، روز شنبه چهاردهم تیر ماه سال جاری دکتر علی رشیدی‌پور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان، در راستای بررسی میدانی وضعیت خدمات سلامت در مناطق تحت پوشش دانشگاه، از پایگاه اورژانس پیش‌ بیمارستانی 115 فولادمحله، مرکز خدمات جامع سلامت شهیدان موسوی فولادمحله و مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی ولایت دامغان بازدید کرد.

در این بازدید که با همراهی دکتر احسان حسین زاده سرپرست معاونت درمان دانشگاه و دکتر پیمان رئیس عبداللهی مشاور، دستیار ویژه و مدیر اجرایی حوزه ریاست دانشگاه انجام شد، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن بررسی روند ارائه خدمات درمانی و بهداشتی، از تلاش‌های کارکنان اورژانس و کادر سلامت در مناطق روستایی و شهری قدردانی کرد و بر اهمیت تقویت زیرساخت‌ها در این مناطق تأکید نمود.

دکتر علی رشیدی پور در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهیدان موسوی فولادمحله، به ضرورت توسعه خدمات پیشگیرانه و مراقبت‌های اولیه بهداشتی اشاره کرد و اظهار داشت: حضور مؤثر نیروهای بهداشتی و دسترسی مناسب مردم به خدمات سلامت، از مهم‌ترین ارکان عدالت در نظام سلامت است.

در ادامه، دکتر رشیدی‌پور به اتفاق هیات همراه برای دومین بار در مدت زمان تصدی مسئولیت خود، به مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی ولایت دامغان رفت و از برخی بخش های بیمارستان بازدید به‌عمل آورد و با بیماران، کارکنان و مسئولان بیمارستان گفت‌وگو کرد و از نزدیک در جریان مسائل و نیازهای این مرکز قرار گرفت.

سرپرست دانشگاه ارتقای بیش از پیش کیفیت خدمات تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستان ولایت مهم دانست و از مدیران مربوطه خواست تا با شناسایی دقیق چالش‌ها، برنامه‌ریزی مؤثری برای پاسخگویی به نیازهای درمانی مردم شهرستان دامغان انجام دهند.

وی در پایان این بازدیدها، بر استمرار بازدیدهای میدانی و نظارت مستمر بر عملکرد مراکز بهداشتی و درمانی در سراسر مناطق تحت پوشش دانشگاه تأکید کرد و گفت: حضور در کنار مردم و کارکنان حوزه سلامت، گامی مهم در جهت بهبود مستمر خدمات و تقویت اعتماد عمومی به نظام سلامت است.

  • کد خبر : 57640
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *