جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

جلسه هیئت رئیسه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، امروز شنبه سوم خرداد ماه سال جاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور دکتر دانائی رئیس دانشگاه، معاونین و سایر اعضاء هیات رئیسه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، حجت الاسلام و المسلمین مهدوی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن گرامی داشت روز قدس و تبریک فرارسیدن عید فطرت، بیان داشت: امیدواریم به زودی شاهد پیشرفت بیشتر اسلام و نابودی رژیم غاصب صهیونیست باشیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به این که بزرگترین مشکل انسان این است که می پندارد همیشه زنده است؛ گفت: کسی که مرگ را هر لحظه در مقابل چشمان خود می بیند، سعادتمند است و کسی که مرگ را فراموش کرده و فکر می کند که نمی میرد، مستحق سعادت نیست.

در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ابراز کرد: سوم خرداد یادآور ایثارگری و حماسه رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلي است، روزي که سلحشوري ها ، دلاوري ها و مجاهدت هاي رزمندگان اسلام در عمليات بيت المقدس به اوج خود رسيد و اين شهر را از چنگال دشمنان اسلام آزاد کردند و خرمشهر شهری که مظلومیت بزرگ مردانی را در سينه دارد که مفاهيمي چون ايثار، جهاد، شهامت و... را به بالاترين مرتبه خود رساندند و با اتکال به خداوند بزرگ پيروزي خون بر شمشير را محقق ساختند.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر، بیان نمود: از اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه به ویژه مدافعان سلامت که با تمام توان تلاش می کنند در راستای رسالت خود گام بردارند، قدردانی می نمایم و امیدوارم خداوند متعال اجر این اقدامات نیکو را در دنیا و آخرت نصیبتان بنماید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تصریح کرد: در ابتدا در راستای کنترل یا مقابله با بیماری کرونا ویروس با تعطیلی مراکز فروش، تجاری، مذهبی و... در حال غلبه بر بیماری بودیم ولی حالا که در مرحله مهار این بیماری هستیم و فعالیت این مراکز هم آغاز شده، باید نظارت ها بر مراکز افزایش یابد که این زحمت بر عهده حوزه بهداشت می باشد.

دکتر دانائی ضمن قدردانی از دکتر کوخایی معاون تحقیقات و فناوری و و مسئول آزمايشگاه تشخيصي مولکولی بيماري COVID-19 در دانشگاه و کارکنان این آمایشگاه، گفت: با وجود آزمایشگاه تشخيصي مولکولی بيماري COVID-19 و با توجه به جمعیت تحت پوشش و تعداد انجام این آزمایش، دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان جز 10 دانشگاه اول در کشور است.

وی افزود: با عنایت به بازگشایی حرم مطهر رضوی و تردد زائرین و مسافران از استان سمنان، باید آمادگی تمامی پایگاه های اورژانس و بیمارستان ها بیش از پیش باشد و همکاران حوزه بهداشتی باید نظارت خود را بر اماکن رفاهی بیشتر نمایند.

رئیس دانشگاه با اشاره بر این که دانشگاه از 17 خرداد بازگشایی شده و کلاس ها به صورت حضوری برگزار می گردد، تأکید نمود: باید تدابیر حفاظتی برای حفظ سلامت دانشجویان و کنترل و عدم شیوع بیماری کرونا ویروس در نظر گرفته شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان کرد: سلامت حق و مسئولیتی همگانی است. تحقق رویکرد سلامت همه جانبه و انسان سالم، جز با آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسئولیت‌های اجتماعی خود به عنوان منابع اصلي (خالقان سلامت) میسر نمی‌شود و اجرای طرح "هر خانه یک پایگاه سلامت" در تحقق این رویکرد مهم بسیار موثر است.

وی با اشاره به این که این دانشگاه جز دانشگاه های پیشرو در اجرای طرح "هر خانه یک پایگاه سلامت" است، ادامه داد: یکی از اولویت های مهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرایی شدن طرح "هر خانه یک پایگاه سلامت" در کل کشور است و این طرح در آینده ای نه چندان دور در کل دانشگاه های سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

در پایان دکتر دانائی ضمن عرض خداقوت به کادر بهداشتی درمانی به پاس تلاش های شبانه روزی آنان در خط مقدم خدمت رسانی به بیماران به ویژه بیماران مبتلا به کرونا، بیان داشتهر آنچه امروز و در آینده درخصوص مبارزه با این ویروس برای حوزه سلامت استان حاصل شده و خواهد شد، نتیجه تلاش و همت این عزیزان است.

در ادامه اعضاء درخصوص دستور کار جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند و تصمیمات لازم را اخذ نمودند.

تصاویر