برگزاری آیین تکریم از دکتر معماریان مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر

برگزاری آیین تکریم از دکتر معماریان مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ روز چهارشنبه بیست و چهارم فروردین ماه سال جاری مراسم تکریم و قدردانی از دکتر محمد معماریان مدیر عامل سابق مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر و معارفه دکتر احسان حسین زاده سرپرست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر با حضور دکتر خالقی هاشمیان معاون درمان، دکتر فتحعلیان مدیر اجرائی معاونت درمان، جمعی از پزشکان، سرپرستاران و کارکنان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر در سالن آمفی تئاتر دانش این مرکز برگزار شد.

در این مراسم دکتر خالقی هاشمیان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از زحمات و فعالیت دکتر محمد معماریان چه در حوزه درمانی و چه مدیریتی به ویژه در دوران شیوع کرونا ویروس و اقدامات مفید وی برای توسعه این مرکز تقدیر و تشکر نمود.

دکتر محمد معماریان مدیر عامل سابق مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر ضمن تشکر از مدیران و مسئولین این بیمارستان که در پیشبرد و تحقق اهداف این مرکز تعامل خوبی با وی داشتند، قدردانی نمود و از همکاری صمیمانه و شبانه روزی پرسنل خدوم و زحمتکش بیمارستان که تمام توان و تلاش خود را به کار بسته تا ارائه خدمات به مردم ارتقاء یابد تشکر کرد.

دکتر معماریان افزود: راه اندازی بخش VIP، گرفتن مجوز IPD، تشکیل موسسه خیریه و ... از اقدامات مهم این مرکز در سال های اخیر به حساب می آید که این امر به واسطه دلسوزی و یاری پزشکان و تمامی پرسنل این بیمارستان محقق گردید و اینجانب به عنوان پزشک این مجموعه همچنان آرزوی ارتقا و رسیدن به روزهای بهتر را برای این بیمارستان دارم.

دکتر احسان حسین زاده سرپرست جدید مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر بیان کرد : قطعا از تجربیات ارزشمند دکتر محمد معماریان در این عرصه بهره خواهم برد و اظهار امیدواری کرد که بتواند ضمن تعامل با کارکنان در جهت ارتقاء این مرکز و بیماران گام های موثری بردارد. 

در پایان این مراسم لوح سپاس و ابلاغ دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به دکتر محمد معماریان و دکتر حسین زاده اهدا و همچنین به رسم یادبود و قدردانی از زحمات دکتر معماریان هدایایی از سوی مدیران و پرسنل بیمارستان کوثر به وی تقدیم شد.

  • کد خبر : 36670
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *