برگزاری کنفرانس علمی یک روزه تشخیص و درمان بیماری های منتقله از طریق پشه آئدس

برگزاری کنفرانس علمی یک روزه تشخیص و درمان بیماری های منتقله از طریق پشه آئدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی با همکاری مرکز آموزش مداوم، کنفرانس علمی یک روزه تشخیص و درمان بیماری های منتقله از طریق پشه آئدس (بیماری تب دانگ، چیکونگونیا و زیکا) در سالن همایش امام رضا (ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار نمود.

در ابتدای کنفرانس، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی ضمن بیان اهمیت موضوع، مطالبی را در خصوص اهداف برنامه و اپیدمیولوژی بیماری تب دنگ، چیکونگونیا و زیکا در جهان و ایران بیان کرد.

دکتر محمد ناصر رهبر در خصوص آشنایی با پشه آئدس، انواع آن و راه های پیشگیری از گزش و گسترش آن توضیحات مبسوطی را رائه نمود.

در ادامه دکتر علی گوهری متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری و فوکال پوینت علمی بیماری های منتقله توسط ناقلین ضمن بیان علایم بالینی تب دنگ، در خصوص راه های تشخیص، درمان و پیشگیری این بیماری مطالبی را عنوان و دکتر علیرضا شاه حسینی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری مطالبی را در خصوص نحوه انتقال، علایم بالینی، تشخیص، درمان و پیشگیری بیمار های چیکونگونیا و زیکا اطلاعات کاملی را ارائه نمود.

گفتنی است: این کنفرانس برای گروه های مختلف بهداشتی و درمانی شامل گروه پرستاری، فوریت های پزشکی، پزشکان عمومی، متخصصین زنان و زایمان و بیماریهای کودکان، طب کار، طب اورژانس، بیماریهای عفونی و گرمسیری و بیماریهای داخلی برگزار گردید.

  • کد خبر : 53102
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *