اولین جلسه کمیسیون ماده 20 داروخانه ها در سال 1404 برگزار شد

اولین جلسه کمیسیون ماده 20 داروخانه ها در سال 1404 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، اولین جلسه کمیسیون ماده 20 امور داروخانه ها در سال جدید، در روز شنبه سی ام فروردین ماه سال جاری در سالن جلسات ستاد دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد.

در این جلسه که دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر حمیدرضا حافظی سرپرست معاونت غذا و دارو، دکتر حسین کربلایی سرپرست مدیریت امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه و سایر اعضا کمیسیون حضور داشتند، امور مربوط به داروخانه­ های تحت پوشش دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و دستورات لازم جهت اصلاح برخی موارد به تصویب اعضا رسید.

در این خصوص با تأسیس 2 داروخانه جدید در شهرستان سمنان و شهر ایوانکی و افزایش شیفت یک داروخانه موافقت به عمل آمد و بر صدور مجوز داروخانه ­های جدید با اولویت داروخانه های شبانه روزی در راستای سهولت و تسریع دسترسی به دارو جهت رفاه حال بیماران  تاکید شد.

لازم به ذکر است که در حال حاضر 90 داروخانه در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان فعال می باشند که از این میان تعداد 8 داروخانه به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به هم استانی های عزیز می باشند.

 

  • کد خبر : 55628
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *