کارگاه آموزشی سلامت معنوی برای اولین بار در استان در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر

کارگاه آموزشی سلامت معنوی برای اولین بار در استان در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر

.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

کارگاه آموزشی سلامت معنوی با همکاری مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر و ستاد اقامه نماز استان و با هدف توجه به سلامت معنوی و نقش معنویت و نماز در بهبود وضعیت بیماران، ترویج اقامه نماز و رونق بخشی به نماز جماعت در تالار دانش بیمارستان برای پرسنل اداری و درمانی در 2 روز برگزار شد.

در ابتدای کلاس دکتر فریور ضمن خیرمقدم به حضار و اساتید در خصوص اهمیت معنویات در زندگی شخصی و کاری صحبت هایی ارائه نمود.

در ادامه حجه الاسلام آرزومندی مدرس حوزه علمیه قم گفت: پرستاری از شغل های بسیار شریفی است که نه تنها به سود این دنیا است، بلکه اجر آن را اخروی میباشد.

وی در مورد فلسفه نماز بیان کرد: نماز مهمترین واجب الهی است، نماز عامل قبولی یا رد اعمال است، نماز آخرین سفارش انبیاء است و همچنین نماز در هیچ حالی از انسان ساقط نمی شود.

حجه الاسلام آرزومندی عنوان کرد: نماز، کمک کننده به درمان بیماران است و این طبق تجربیات مختلف به اثبات رسیده است و به همین منظور آموزش نماز در هنگام مصدومیت و ناتوانی افراد،  از کارهای لازم برای پرسنل شاغل در بیمارستان است.

  • کد خبر : 8856
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی