دکتر قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان:
1 بیمار جدید مثبت مبتلا به کرونا در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه در هفته گذشته بستری شدند
از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون 62997 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده اند.
با هدف استفاده از تجربیات دانشگاه صورت گرفت:
بهره مندی هیات علوم پزشکی مازندران از تجربیات بین المللی سازی علوم پزشکی استان سمنان
اعلام برنامه های دهه مقاومت توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
سالروز حماسه جاودانه 9 دی تا 19 دی که ایام سالگرد شهادت جانسوز و ترور ناجوانمردانه سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و همراهان گرانقدرشان است دهه مقاومت نامیده می شود.
مراسم تقدیر از داوطلبان و خیرین سلامت شهرستان دامغان برگزار شد
مراسم تقدیر از خیرین، داوطلبان و سفیران سلامت، مراقبان و بهورزان مربی نمونه شهرستان دامغان با حضور حجت الاسلام و المسلمین رستمیان امام جمعه معزز دامغان، دکتر تقوی سرپرست شبکه بهداشت و درمان دامغان، خیرین سلامت، داوطلبین سلامت و بهورزان و سفیران سلامت در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان دامغان برگزار شد. در این مراسم سرپرست شبکه بهداشت و درمان دامغان ضمن تبریک روز جهانی داوطلب سلامت با شعار " ترویج فرهنگ داوطلبی کلید تقویت انسجام و عدالت در بهداشت " از زحمات این گروه تقدیر نمود.