علایم هشدار دهنده حمله قلبی کدامند ؟
حدود نیمی از مرگهای ناشی از بیماریهای قلبی عروقی مربوط به بیماری های کرونری قلبی از جمله حمله قلبی می باشند .
دوچرخه سواری سالمندان در دامغان
برگزاری همایش دوچرخه سواری سالمندان به مناسبت هفته سالمند ( 5-11 مهر ) در جاده سلامت دامغان
وزیر بهداشت خبر داد:
انجام 8 ماه کار کارشناسی برای اجرایی شدن کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت/همه به قانون احترام بگذاریم
وزیر بهداشت در اجلاس روسا و معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور:
دکتر هاشمی گفت: در رهگیری تخلفات برای اجرای کتاب جدید تعرفه گذاری خدمات سلامت رودربایستی ها را کنار بگذاریم و روسای بیمارستان ها به جد پیگیر نظارت بر تخلفات باشند.
صبح امروز و همزمان با برگزاری اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور؛
مرحله سوم طرح تحول نظام سلامت همزمان با برگزاری اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و با ابلاغ اجرای مفاد کتاب "ارزشهای نسبی سلامت جمهوری اسلامی ایران در سال 93" کلید خورد.
هفته دفاع مقدس در مرکز بهداشت دامغان
با همت بسیجیان، هفته دفاع مقدس باشکوهتر از هر سال در مرکز بهداشت برگزار شد.
جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود
جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود با حضور دانشجویان دانشکده های پزشکی، پرستاری، توانبخشی و دندانپزشکی در مجتمع آموزشی دانشگاه برگزارشد.
تازههاي پژوهشي محققان دانشگاه
بررسی قابلیت حذف آلودگی کادمیوم از محلولهای آبی با کاربرد شلتوک خام، سبوس و سیلیکای شلتوک برنج
بزرگداشت هفته جهانی سالمند در آرادان
مهندس مسروری کارشناس تغذیه : از سالمندی نمی توان پیشگیری کرد اما می توان با رعایت اصول تغذیه صحیح در تمام دوران زندگی سلامت جسمی و روحی خود را برای سالمندی حفظ کرد.