برگزاری همایش پیاده روی بانوان شبکه بهداشت و درمان دامغان و سایر ادارات این شهرستان به مناسبت گرامیداشت هفته ملی جمعیت

برگزاری همایش پیاده روی بانوان شبکه بهداشت و درمان دامغان و سایر ادارات این شهرستان به مناسبت گرامیداشت هفته ملی جمعیت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، با عنایت به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند: «امروز در دنیا آن کشورهایی که جمعیّت‌های زیادی دارند، به‌برکت آن به خیلی امکانات دست یافته‌اند؛ چین یک نمونه‌ است، هند یک نمونه‌ است؛ این‌که من تکرار می‌کنم، تأکید می‌کنم، به‌خاطر این است.»

بمناسبت هفته ملی جمعیت 24 تا 30 اردیبهشت، در چهارمین روز از این هفته و در راستای ارتقاء نشاط اجتماعی شبکه بهداشت و درمان دامغان اقدام به برگزاری همایش پیاده روی با همکاری فرمانداری، شهرداری و اداره ورزش و جوانان نموده است.

در این مراسم جمعی از بانوان شاغل در ادارات شهرستان مسیر جاده سلامت را تا گلزار شهدای گمنام پیاده روی نمودند. در پایان از شرکت کنندگانی که تعداد 3  فرزند یا بیشتر داشتند با اهدای جوائزی تقدیر شد.

  • کد خبر : 37476
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *