گردهمایی مدیران بین الملل دانشگاه های کلان منطقه یک کشوری
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، مدیران بین الملل دانشگاه های کلان منطقه یک کشوری در این دانشگاه حضور یافتند.
دکتر صفری مدیر امور بین الملل دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در گردهمایی مدیران امور بین الملل دانشگاه های کلان منطقه یک کشوری که در روز 29 بهمن ماه 97 در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور دانشگاه های علوم پزشکی ( مازندران - گیلان - بابل - شاهرود - گلستان ) تشکیل شد.
مدیر امور بین الملل دانشگاه ادامه داد: در این جلسه مقرر گردید با معرفی پتانسیل های علمی و انعقاد تفاهم نامه مستقیم و بدون واسطه مابین مراکز تحقیقاتی دانشگاه های کلان منطقه یک کشور با مراکز تحقیقاتی خارج از کشور و همچنین ایجاد کریدور بین المللی در دانشگاه های کلان منطقه یک بیش از پیش با مراکز علمی و دانشگاه های خارج از کشور ارتباط برقرار خواهد شد.