سرپرست دانشگاه کاروان دانشجویی راهیان نور دانشگاه را بدرقه کرد

سرپرست دانشگاه کاروان دانشجویی راهیان نور دانشگاه را بدرقه کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ صبح امروز چهارشنبه هجدهم اسفند ماه سال جاری، دکتر قدس سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اتفاق دکتر حاجی حسنی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و جمعی از مدیران ستادی به بدرقه دانشجویان اعزامی دانشگاه به اردوی فرهنگی راهیان نور رفتند.

در خجسته اعیاد ماه مبارک شعبان، به منظور تجدید میعاد با شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی، بازدید از مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس و زیارت شهدای مدفون در آن مناطق؛ کاروان دانشجویی راهیان نور دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان رهسپار سفر سرزمین های مقدس هشت سال دفاع مقدس شدند تا بار دیگر با شهدای هشت سال دفاع مقدس عهد و پیمان ببندند.

در آیین بدرقه کاروان دانشجویی راهیان نور دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر کامران قدس سرپرست دانشگاه ضمن آرزوی سلامتی و دعای خیر برای این عزیزان، بیان داشت: اردوی راهیان نور فرصت بی‌نظیری برای آشنایی بیشتر با رشادت، پایمردی و شهادت‌طلبی شهدا و رزمندگان اسلام است و باید دانشجویان عزیز از این فرصت‌ها برای کسب تجربه علمی، عملی و معنوی استفاده نمایند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: دانشجویان در این اردو ضمن حضور در یادمان‌های مختلف با تاریخ غرورآفرین، رشادت‌ها و ایثارگری‌های جوانان سرزمین خود از نزدیک آشنا می‌شوند و با الگو برداری از شهدا و تجدید پیمان با شهدا و آرمان‌های امام با جایگاه والای شهادت آشنا شده و در پیروی از ولی فقیه زمان خود بیش از پیش پیشگام خواهند شد.

  • کد خبر : 36080
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *