دکتر قدس رئیس دانشگاه از افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی دانشگاه با اعتبار ۲۷۰ میلیارد ریال در هفته دولت خبر داد

دکتر قدس رئیس دانشگاه از افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی دانشگاه با اعتبار ۲۷۰ میلیارد ریال در هفته دولت خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، در روز سه شنبه سی و یکم مرداد ماه سال جاری و به مناسبت آغاز هفته دولت 1401، نشست خبری دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با اصحاب رسانه در سالن جلسات امام جواد(ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد. 

دکتر قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در این نشست خبری بیان داشت: افتتاح سه‌خانه بهداشت در دامغان، ۲ طرح در گرمسار، یک طرح مربوط به اورژانس ایوانکی و کلنگ‌زنی آغاز عملیات اجرایی ستاد مرکز بهداشت در سمنان از جمله طرح‌های آماده افتتاح و کلنگ‌زنی در هفته دولت امسال است.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان کرد: اکنون ۳۱ مرکز رشد و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان فعال است و به زودی یک مرکز دیگر فعال می‌شود و در زمینه آموزش رشته‌های جراحی عمومی، پروتز دندان و مهندسی بافت در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان مجوز گرفته و راه‌اندازی شده است.

وی اظهار داشت: دانشکده داروسازی نیز در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان راه‌اندازی شده و دانشجوی بین‌المللی پذیرش شده است.

دکتر قدس رئیس دانشگاه گفت: خانه های بهداشت ایج و اروانه در شهرستان سرخه در دست پیگیری و ستاد شبکه بهداشت و درمان و مرکز سلامت شهرستان آرادان و همچنین چهار واحدی مسکن متخصصین مهدیشهر و خانه بهداشت کمرد از توابع شهرستان مهدیشهر نیز در درست تکمیل بوده و به زودی به بهره برداری خواهند رسید.

هزینه‌کرد ۲۷۰ میلیارد ریالی در توسعه فضای بهداشتی و درمانی طی یکسال

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: ۲۷۰ میلیارد ریال برای توسعه فضای بهداشتی و درمانی در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان طی یکسال گذشته به برکت دولت سیزدهم هزینه شده است.

وی ادامه داد: فضای فیزیکی در زمینه آموزش ۲هزار و ۵۰۰ متر مربع، در زمینه دانشجویی پنج‌هزار و ۶۰۰ متر مربع، در زمینه بهداشت چهارهزار و ۶۰۰ مترمربع در قالب ۲۰ طرح، ۲هزار متر مربع در قالب ۲۱ طرح در دولت سیزدهم افزوده شده است.

پیک هفتم کرونا در هفته هفتم همچنان در اوج

دکتر قدس رئیس دانشگاه تصریح نمود: در هفته هفتم پیک هفتم و در قله پیک هستیم و اکنون شیوع کرونا در اوج است و باید در این شرایط تزریق واکسن علیه ویروس کرونا بیش از پیش جدی گرفته شود و تمام افرادی که حداقل ۶ ماه از تاریخ آخرین دوز واکسن کرونایشان می‌گذرد باید نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

وی یادآور شد: اکنون ۹۴ درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان دز اول، ۸۹ درصد دز دوم و ۶۴ درصد دز سوم واکسن علیه ویروس کرونا را تزریق کردند.۸۲ درصد جمعیت بالای پنج سال تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان واکسن علیه ویروس کرونا تزریق  کردند.

دکتر قدس خاطر نشان کرد: اکنون ۴۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا به دلیل وخامت حال در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان بستری هستند که از این تعداد ۱۲ بیمار به دلیل بدحال بودن در بخش مراقبت ویژه پذیرش شدند.

ارائه خدمات بستری به ۷۳‌هزار نفر در مراکز درمانی استان سمنان طی یک سال گذشته

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تصریح کرد: طی یک سال گذشته ۷۳ هزار نفر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بستری شدند و ۲۰۰ هزار نفر از خدمات اورژانس بهره‌مند شدند.

دکتر قدس یادآور شد: ۵۰۰ هزار نفر در کلینیک‌های تخصصی تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان طی یکسال گذشته پذیرش شدند و ۳۲ هزار عمل جراحی در این مدت انجام شد. در یک سال اخیر ۵۰ میلیارد ریال برای تجهیز اورژانس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان هزینه شد.

وی گفت: ۶۰ میلیارد تومان برای تامین تجهیزات مراکز درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی استان سمنان طی یکسال گذشته هزینه شد که تامین دستگاه سیتو آنژیوگرافی از جمله تجهیزات است.

دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ۷۵ متخصص نیاز دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: استان برای ارتقای ارائه خدمات درمانی حداقل به ۷۵ متخصص نیاز دارد. این دانشگاه با کمبود نیروی انسانی و اعتبارات مواجه است، اما با تمام توان با وجود کمبودها به دنبال ارائه خدمات به نحو مطلوب به مراجعه‌کنندگان است.

وی تصریح کرد: برخی افراد با کم لطفی در فضای مجازی به دنبال تخریب و القای ناامیدی بین مردم در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان هستند که این افراد در واقع آب در آسیاب دشمن می‌ریزند و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با تمام توان بدون کم‌کاری ارائه خدمات مطلوب به مراجعه‌کنندگان را دنبال می‌کند.

 

  • کد خبر : 39339
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *