کارگاه پیشگیری از خودکشی برگزار شد.
به منظور ارتقاي سطح علمی کارکنان مراکز بهداشتی درمانی کارگاه پیشگیری از خودکشی در سالن همايش مركز بهداشت سمنان برگزار شد.
آشنايي با ضوابط برچسب گذاري مواد خوراكي و بهداشتي
كارگاه آموزشي آشنايي با ضوابط برچسب گذاري مواد خوراكي و بهداشتي در سالن همايش ستاد دانشگاه علوم پزشكي سمنان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی بیماری مشمشه
کارگاه آموزشی بیماری مشمشه در مركز بهداشت شهرستان گرمسار برگزار شد.
آلودگی هوا چه بر سر جنین میآورد؟
با بیان اینکه از دیگر تاثیرات آلودگی هوا، عوارض جنینی است، کارشناس سلامت مادران مرکز بهداشت اصفهان جناب آقای حمیدی اظهار کرد: بر اساس مطالعات صورت گرفته عوارضی مانند وزن کم هنگام تولد، مرگ داخل رحمی، تاخیر رشد داخل رحمی و ناهنجاریهای جنینی مانند لب و کام شکری، ناهنجاریهای قلبی عروقی و زایمان زودرس به دلیل قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا ایجاد میشود.
حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان در خانه شهید مطلبی
دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان به دیدار خانواده شهید مطلبی رفت.
برگزاری نشست بررسی مسائل بهداشت و درمان شهرستانهای گرمسار و آرادان
با حضور استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان نشست بررسی مشکلات بهداشت و درمان شهرستانهای گرمسار و آرادان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی در فرمانداری گرمسار برگزار شد.
بازدید سرزده رئیس دانشگاه از پایگاه اورژانس جاده ای قوشه دامغان
دکتر شادنوش به اتفاق معاون درمان، مدیر درمان و مدیر مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه از پایگاه اورژانس جاده ای قوشه دامغان بازدید کرد.
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان از خوابگاه های دانشجویی دامغان و بیمارستان ولایت
دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان به اتفاق معاونین درمان و دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه از بیمارستان ولایت و خوابگاه های دانشجویی دامغان بازدید کرد و با مسئولین مربوطه به گفتگو نشست.
عیادت رئيس دانشگاه از مدیرعامل خبرگزاری مهر و روزنامه تهران تایمز
دكتر مهدی شادنوش رئيس دانشگاه به اتفاق دکتر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در بيمارستان از مدیرعامل خبرگزاری مهر و روزنامه تهران تایمز عیادت کردند.