بیانیه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در آستانه انتخابات ۱۴۰۰

بیانیه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در آستانه انتخابات ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با اعلام پیامی، ضمن دعوت از تمامی هموطنان و هم استانی های عزیز جهت حضور حداکثری در انتخابات پیش رو، آمادگی خود را جهت حضور پرشور تمامی دانشگاهیان از جمله: ریاست، معاونین، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در پای صندوق رأی را اعلام نمودند.

 
در این بیانیه آمده است:
 
 
حضرت امام خمینی (ره): «این وظیفه‌ای است الهی، وظیفه‌ای است ملی، وظیفه‌ای است انسانی، وظیفه‌ای است که ما باید به آن عمل بکنیم. همه‌مان باید در انتخابات شرکت بکنیم.»
 
در آستانه برگزاری انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا هستیم. انتخاباتی که تضمین کننده جمهوریت، استقلال و عزت میهن اسلامی است.
 
مردم آزاده و سربلند ایران که از آغاز پیروزی انقلاب تا کنون، با حضور مومنانه و آگاهانه خود در انتخابات، اراده استوار خود را در پاسداری از دستاوردهای گرانسنگ انقلاب اسلامی در پیش چشم جهانیان به تماشا گذاشته و برای ایران افتخار و عظمت آفریده‌اند، بار دیگر در این آوردگاه سرنوشت ساز به صحنه می‌آیند تا با ایفای رسالت ملی و دینی خود، حماسه‌ای دیگر بیافرینند.
 
حضور حداکثری و آگاهانه در انتخابات پیش رو، پیروی از خط امام (ره)، لبیک اجابت به رهبر فرزانه انقلاب، و تجدید میثاق با شهیدان به خون خفته انقلاب اسلامی است. این حضور شکوه آفرین، گامی بلند در مسیر تحکیم و تثبیت جمهوری اسلامی و خنثی کننده توطئه‌های شومی است که دشمنان قسم خورده این مرز و بوم برای به زانو در آوردن ملت ایران طراحی کرده‌اند. چنان که مقام معظم رهبری نیز فرمودند: انتخابات در کشور بسیار مهم است، هم از جنبه خارجی، هم داخلی. از جنبه داخلی یک نوسازی در کشور صورت می‌گیرد و افراد تازه نفسی و پرانگیزه وارد کار می‌شوند و در دستگاه اجرایی کشور یک نوسازی صورت می‌گیرد و نفس تازه‌ای به دستگاه اجرایی داده می‌شود. از جهت وجهه خارجی هم انتخابات و مشارکت مردم نشان دهنده اقتدار ملی است.
 
ما دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان بر این باوریم که انقلاب اسلامی نوید بخش صبح دولت حضرت ولی عصر (عج) است و در این زمانه پرچالش، تدبیر و راهبری آن رهبر فرزانه تنها راهکار عبور از گردنه‌های حساس این دوران است و برای تحقق تمدن نوین اسلامی در محیط علمی دانشگاه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد و همگام با سایر اقشار جامعه در روز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ با حضور پرشور و حداکثری در انتخابات، برگ زرین دیگری از افتخارات بی شمار این دانشگاه را رقم خواهیم زد.
 
وعده ما پای صندوق های رأی...
 
 
  • کد خبر : 32157
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *