پیام همدلی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ طرح پیام همدلی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان اجرا شد.
دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در گفتوگو با روابط عمومی دانشگاه بیان کرد: یکی از اصول بدیهی و بارز در مدیریت، بهرهمندی از پتانسیل عظیم نیروی انسانی درون سازمانی اعم از مدیران، کارکنان و عوامل اجرایی است که می تواند برای ارتقاء سازمان و رسیدن به اهداف عالیه با استفاده از نظرات، انتقادات و پیشنهادات در سطوح مختلف سازمانی، مدیران را در تصمیم سازی و تصمیم گیری درون و برون سازمانی منسجم تر کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: از طرفی استفاده از مدیریت مشارکتی بجای مدیریت فردی یا گروهی خاص می تواند نقاط ضعف های موجود را نمایان و بهبود ببخشد وهمچنین نقاط قوت را تقویت کند.
وی گفت: به همین منظور طرحی به نام پیام همدلی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان تدوین گردیده تا تمامی اعضای خانواده بزرگ این دانشگاه در جهت رسیدن به اهداف این دانشگاه مشارکت نمایند.
دکتر قدس رئیس دانشگاه تصریح نمود: هر فرد متقاضی در هر سطح خدمتی و حتی عموم مردم نظرات، پیشنهادات و انتقادات و همچنین هرگونه مواردی که منجر به بهبود عملکرد سازمان شود را بدون هیچ گونه دغدغهای با ارسال پیامک از طریق شماره تلفن همراه 09912748891 به نام این جانب (دکتر کامران قدس) ارسال نمایند. این اطلاعات به طور مستقیم پس از رویت این جانب و بررسی کارشناسان و متولیان امر در صورت مفید بودن در تصمیم سازی ها دخالت داده خواهد شد.
وی با اشاره به این که ارسال پیام از طریق شبکه مجازی با شماره تماس 09900340215 و ایمیل به آدرس kamran_ghods@semums.ac.ir، از دیگر راه های ارتباطی با رئیس دانشگاه می باشد، اظهار داشت: امید است با استفاده از پتانسیل عظیم خانواده بزرگ دانشگاه و پایه ریزی مدیریت مشارکتی بتوانیم در پیشبرد اهداف دانشگاه و ارتقای کمی و کیفی خدمات موفق باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تاکید کرد: مدیران محترم دانشگاه موظف هستند به هر نحو ممکن نسبت به اطلاع رسانی مناسب در بین تمامی واحدها اقدام و در پایان هر ماه گزارشی از ارسال پیامک ها تهیه گردیده و از افرادی که بهترین پیشنهاد را ارائه دهند، قدردانی می شود.
لازم به ذکر است: اساتید، کارکنان و عوامل اجرایی از ارسال پیامک هایی که به نحوی ارتباط موضوعی با معاونت های مربوطه دارد (انتقال، جابجایی، اشتغال و ....) خودداری نمایند و اجازه دهند مسیر طبیعی و قانونی خود را طی کند.