یکی از گام های مهم در ارتقای سلامت عمومی، تعامل دانشگاه‌های علوم پزشکی با آموزش و پرورش است

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه:

یکی از گام های مهم در ارتقای سلامت عمومی، تعامل دانشگاه‌های علوم پزشکی با آموزش و پرورش است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، نشست مشترک معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با اداره آموزش و پرورش استان سمنان، دانشگاه فرهنگیان، اداره استثنایی آموزش و پرورش استان سمنان با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و جمعی از مدیران و مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه در روز سه‌شنبه دهم مرداد ماه 1402 در سالن جلسات امام جواد(ع) ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی سمنان برگزار شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان پیرامون افزایش تعاملات، ایجاد پروژه‌های تحقیقاتی مشترک و استفاده از پتانسیل‌های دو دستگاه در جهت افزایش سلامت جامعه، گفت: یکی از گام های مهم در ارتقای سلامت عمومی، تعامل دانشگاه‌های علوم پزشکی با آموزش و پرورش است.

دکتر مجید میرمحمدخانی با محوریت قراردادن شعار سال در پژوهش‌ها و لزوم کاربردی نمودن تحقیقات، گفت: با توجه به وجود مرکز رشد فناوری سلامت در دانشگاه و با عنایت به شعار سال، همکاری‌های پژوهشی مشترک می‌تواند در حیطه فناورانه و تولید محصول باشد و ما آمادگی ارائه خدمات مشاوره‌ای و حمایت از ایده‌های فناورانه دانش آموزان را داریم.

وی بیان کرد: یکی از اهداف مهم پژوهشی، انجام طرح‌های اثرگذار است و به نظر می رسد پژوهش‌های برگرفته از نیازسنجی‌های آموزش و پرورش و ارائه پاسخ به چالش‌های موجود در حوزه سلامت دانش آموزان، همان حلقه گمشده در انجام این گونه طرح ها است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به برگزاری پنجمین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در مهرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و همچنین برگزاری همزمان دومین رویداد استارت آپ سلامت در حوزه داروسازی و داروشناسی، گفت: با توجه به قدمت و اهمیت این کنگره و حضور حداکثری محققان و پژوهشگران در این کنگره که فرصت بسیار مناسبی برای استان سمنان می‌باشد، در جهت پیشبرد هرچه بهتر آن نیازمند مشارکت همه جانبه تمامی دستگاه ها می باشیم و قطعا حضور پژوهشگران و برقراری تور دانش آموزی، تجارب ارزشمندی را برای دانش آموزان به همراه خواهد داشت.

همچنین غلامرضا همتی معاون پژوهش برنامه ریزی و توسعه منابع اداره آموزش و پرورش استان سمنان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست مشترک، گفت: نقاط مشترک بین اداره آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان همیشه وجود داشته است و در تمامی موارد هدف ارائه خدمات سلامت به دانش آموزان و والدین بوده است.

در ادامه شرکت‌کنندگان در جلسه به بیان دیدگاه‌ها و زمینه‌های تعامل در محدوده مدیریت خویش پرداختند.

در این جلسه پیرامون ارائه خدمات توانبخشی، گفتار درمانی، بهداشت روان و تغذیه به دانش آموزان استثنایی، همکاری در کاربردی سازی نتایج دو طرح کوچ و پاک، ارائه خدمات آموزشی محققین دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در دوره های ضمن خدمت آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان، حمایت از ایده های نو و دارای پتانسیل دانش آموزان توسط مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه، امکان حضور دانش آموزان در کنگره فیفا 26، امکان همکاری دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه در انجام طرح‌های مشترک و ارائه خدمات آموزشی، مشاوره‌ای، بهداشتی و پژوهشی و سایر موارد بحث و تبادل نظر شد.

 

 

 

  • کد خبر : 45624
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *