کارگاه کالاهای آرایشی قاچاق و غیر بهداشتی در دامغان

کارگاه کالاهای آرایشی قاچاق و غیر بهداشتی در دامغان

.

  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

به منظور جلوگیری از توزیع و فروش کالاهای آرایشی  قاچاق و غیر بهداشتی در سطح شهرستان دامغان و آگاه نمودن شهروندان از خطرات استفاده از این نوع کالاها،  کارگاه آموزشی توزیع و فروش کالاهای آرایشی قاچاق و غیر بهداشتی در سطح شهرستان دامغان با حضور عرضه کنندگان این کالا برگزار شد.

در این کارگاه سخنرانان در خصوص راه های تشخیص فراورده های آرایشی و بهداشتی قاچاق، عوارض عمومی و اختصاصی لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیر مجاز، مبارزه با مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق، لزوم نصب برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا بر روی محصولات آرایشی و بهداشتی و تولید فرآورده آرایشی و بهداشتی قاچاق  و خطرات استفاده از این نوع کالاها مطالبی بیان کردند.

دکتر اکبری فر مدیر غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان،  مهندس عبدالشاهی کارشناس نظارت بر غذا شبکه بهداشت شهرستان دامغان در این کارگاه سخنرانی کردند.

  • کد خبر : 3608
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی