کارگاه آموزشی با عنوان جوانی جمعیت در دامغان برگزار شد

کارگاه آموزشی با عنوان جوانی جمعیت در دامغان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ به مناسبت هفته ملی جمعیت 1402، دوره تخصصی تربیت کنشگر جمعیت با حضور حجت الاسلام و المسلمین وافی عضو مردمی ستاد جمعیت ویژه پزشکان، بهورزان و ماماها در سالن شبکه بهداشت و درمان دامغان برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین وافی گفت: حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وظیفه و تکلیف دینی برای همه است و مسئولیت مهم و موثر همه مسئولین دستگاه های اجرایی باید اجرای این قانون باشد.

وی در ادامه ضمن بیان اهمیت داشتن فرزند و بیان ارزش ها، روش های تربیت فرزند و معایب تک فرزندی توضیحات لازم را ارائه نمود و در پایان به سوالات همکاران در خصوص مسائل مربوطه پاسخ داده شد.

شایان ذکر است: با همکاری سایر دستگاه های اجرایی شهرستان طی دو روز متوالی، دوره تخصصی و کلاس های آموزشی در دانشگاه و حوزه برای اقشار مختلف مردم، اساتید و کارمندان ادرات برگزار گردید.

  • کد خبر : 44308
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *