پیشگیری از مسمومیت با قرص برنج (فسفید آلومنیوم)
کارگاه آموزشی با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قرص برنج (فسفید آلومنیوم) در سالن همایش شبکه بهداشت و درمان گرمسار برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان؛
کارگاه آموزشی پیشگیری از مسمومیت با قرص برنج (فسفید آلومنیوم) با حضور دكتر پرويز رئیس شبکه بهداشت و درمان گرمسار، دكتر يغمايي مدیر دارو معاونت غذا و دارو، مهندس فاميلي مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی درسالن همایش شبکه بهداشت و درمان گرمسار برگزار شد.
دکتر دائیان کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو در اين كارگاه به ارائه آموزش های لازم درخصوص خطرات ناشی از مصرف قرص برنج پرداخت.
در حاشيه برگزاري اين كارگاه شركت كنندگان، مشکلات و ديدگاه هاي خود را درباره ي قاچاق فرآورده های آرایشی و بهداشتی با مسئولين دانشگاه در ميان گذاشتند و مسئولين ضمن پاسخگويي به سوالات آنها، به ارائه توضیحاتی در این خصوص پرداختند.
شایان ذکر است: این کارگاه آموزشی که به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزارشد.کارشناسان معاونت غذا و دارو و شبکه بهداشت و درمان گرمسار و اعضای صنف آرایشی و بهداشتی شهرستان گرمسار حضور داشتند.