هفتمین اهدای عضو درسال 94
.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
پدر و مادر فداکار و باگذشت سمنانی، با رضایت به اهدای اعضای پیکر جگرگوشه شان به بیماران نیازمند پیوند عضو جانی دوباره بخشیدند.
دکتر فروزش فرد مسئول مرکز شناسایی و فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اعلام این خبر، گفت: با تلاش بی وقفه و به همت تیم کوردیناتوری واحد فراهم آوری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به سرپرستی دکتر مقدس و همکاری همتی، قاسم زاده و عبیری کوردیناتورهای بیمارستان کوثر، طی اقدامی انسان دوستانه و خداپسندانه با حمایت و همیاری خانواده های عطایی و همتی و اعلام رضایت والدین بزرگوار زنده یاد، مصطفی عطایی جوان 21 ساله، که در اثر سانحه تصادف در شامگاه سوم دیماه دچار مرگ مغزی شده بود، اعضای پیکر زنده یاد مصطفی عطایی شامل دریچه قلب، کلیه ها و کبد به بیماران نیازمند دریافت عضو، اهدا شد.
واحد فراهم آوری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن تشکر از زحمات و همکاری پرستاران زحمت کش بخشICU جراحی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر، به ویژه خانم ها، بیان، عبدالشاه، طحان، حدادی، بیانی، رئیسیان ، ترانی و فولادی که نهایت همکاری را در انجام این کار خداپسندانه ارائه داشتند، صبر و اجر بیکران الهی را برای این خانواده محترم ایثارگر و غفران و رحمت الهی را برای شادروان مصطفی عطایی آرزومند است.