نشست دکتر شادنوش با مدیران معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

نشست دکتر شادنوش با مدیران معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

دکتر شادنوش:امیدواریم با مساعدت و همکاری مسولان آموزشی وزارت بهداشت شاهد تسریع در روند اجرای بسیاری از برنامه های آموزشی این دانشگاه باشیم.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛

نشست دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با مدیران و کارشناسان معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

در این نشست معاون آموزش دانشگاه، رئیس دانشکده پزشکی، روسای مراکز آموزشی درمانی پژوهشی، مدیران گروه رشته های اطفال، زنان و داخلی و جمعی از مدیران دانشگاه حضور داشتند.

همچنین در این جلسه مشترک رئیس و مسئولان آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با مدیران و کارشناسان آموزشی وزارت بهداشت،  مشکلات و کمبود ها و نیازهای آموزشی این دانشگاه در رشته های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر شادنوش افزایش دوره های دستیاری و تکمیلی را از دیگر برنامه های پیش روی این دانشگاه عنوان و تصریح کرد: امیدواریم با مساعدت و همکاری مسولان آموزشی وزارت بهداشت شاهد تسریع در روند اجرای بسیاری از برنامه های آموزشی این دانشگاه باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به بیان پیشرفت های علمی و پژوهشی و تشریح مشکلات و دغدغه های آموزشی پژوهشی در واحد های آموزشی، درمانی و دانشکده ها پرداخت.

دکتر شادنوش در این جلسه با بیان گزارشی از روند آموزش در مراکز آموزشی تحت نظارت این دانشگاه گفت: توسعه زیرساخت های آموزشی، ارتقا کمی و کیفی آموزش و توانمند سازی اعضا هیئت علمی از جمله اهداف و برنامه های این دانشگاه است.

گفتنی است: در پایان جلسه ارزیابان آموزشی وزارت بهداشت به همراه مسئولین آموزشی دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی پژوهشی کوثر و مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین بازدید کردند.

  • کد خبر : 2685
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی