قدردانی از نیکوکار حوزه سلامت شهرستان دامغان در ساخت پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی 115

قدردانی از نیکوکار حوزه سلامت شهرستان دامغان در ساخت پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی 115

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ با حضور دکتر تقوی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان و همراهی قرائیان رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه، از خیر حوزه سلامت شهرستان دامغان علیرضا مظفری تقدیر شد.

در این مراسم مدیر شبکه بهداشت و درمان دامغان گفت: با توجه به شرایط اقتصادی دولت و کمبود بودجه و امکانات بخش دولتی، خیرین سلامت مانند خیرین سایر حوزه ها نقش بسزایی در یاری نمودن دولت ها در خدمت رسانی بهتر به مردم شریف ایران اسلامی و به خصوص مناطق محروم دارند.

 دکتر سید حسن تقوی ادامه داد: قدردانی از این اقدام خیرخواهانه از توان ما عاجز است آنچه بر عهده ماست ارج نهادن به قدم های خیرین است که مال خود را در راه نظام سلامت بخشش می کنند.

در ادامه رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه نیز بیان نمود: به زودی با موافقت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و اخذ تاییدیه از وازرت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صدد راه اندازی اورژانس بانوان در شهرستان دامغان خواهیم بود.

وی افزود: حوزه سلامت به عنوان یکی از شاخصه‌های اصلی امر توسعه در کشور نیازمند توجه همگانی و به ویژه افراد خیر و نیکوکار است که می‌توانند با بضاعت و توانمندی خویش به یاری مدیریت امر درمان و بهداشت در کشور پرداخته و به بهبودی و نشاط جامعه کمک کنند.

در پایان  با اهداء لوح سپاس از نیکوکار نیک اندیش حوزه سلامت که به نیت خیر و به یاد پدر فقیدشان اقدام به ساخت ساختمان پایگاه اورژانس در یزدان آباد دامغان نمودند، قدردانی شد.

  • کد خبر : 55398
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
کارن یحیایی
خبرنگار

کارن یحیایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *