اعلام برنامه های دهه مقاومت توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
سالروز حماسه جاودانه 9 دی تا 19 دی که ایام سالگرد شهادت جانسوز و ترور ناجوانمردانه سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و همراهان گرانقدرشان است دهه مقاومت نامیده می شود.
مراسم تقدیر از داوطلبان و خیرین سلامت شهرستان دامغان برگزار شد
مراسم تقدیر از خیرین، داوطلبان و سفیران سلامت، مراقبان و بهورزان مربی نمونه شهرستان دامغان با حضور حجت الاسلام و المسلمین رستمیان امام جمعه معزز دامغان، دکتر تقوی سرپرست شبکه بهداشت و درمان دامغان، خیرین سلامت، داوطلبین سلامت و بهورزان و سفیران سلامت در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان دامغان برگزار شد. در این مراسم سرپرست شبکه بهداشت و درمان دامغان ضمن تبریک روز جهانی داوطلب سلامت با شعار " ترویج فرهنگ داوطلبی کلید تقویت انسجام و عدالت در بهداشت " از زحمات این گروه تقدیر نمود.
ارائه خدمت به 560 بیمار در بخش اسکوپی بیمارستان کوثر در سه ماهه سوم سال 1401
بخش خیرساز اسکوپی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر در سه ماهه سوم سال 1401 به 560 بیمار ارائه خدمت نمود .
جلسه هم اندیشی توسعه زیرساخت های سلامت استان سمنان برگزار شد
جلسه هم اندیشی توسعه زیرساخت های سلامت استان سمنان با حضور مهندس همتیان مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با مهندس دارایی مدیرکل شرکت مخابرات منطقه سمنان برگزار شد.